REUTERS/Gleb Garanich
POSLJEDICE

IZ LIVERPOOLA STIŽU LOŠE VIJESTI ZA DALIĆA I VATRENE Jürgen Klopp otkrio zabrinjavajuće stanje Dejana Lovrena: 'Sada za to plaćam cijenu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 11. rujan 2018. 17:17

Dejan Lovren vrlo će vjerojatno propustiti i utakmicu Hrvatske protiv Engleske u Ligi nacija (12. listopada), dalo bi se zaključiti prema vijestima koje stižu iz Liverpoola.

Branič Redsa i hrvatske reprezentacije mogao bi se vratiti treninzima već ovoga mjeseca, premda u klubu ne vjeruju da će zaigrati u službenim utakmicama sve do kraja listopada, prenose otočki mediji.

Lovren nije nastupio u utakmicama Premiershipa zbog - kako navode britanski mediji - 'misteriozne' ozljede trbušnih mišića. Vratio se sa Svjetskoga prvenstva u Rusiji i naveo da od bolova ne može niti sjediti u automobilu: "Uvijek bih stisnuo zube i davao sve za Hrvatsku, ali sada za to plaćam cijenu."

Klopp nedvojbeno želi hrvatskoga reprezentativca što prije spremnog za utakmice Premiershipa zbog gustog i zahtjevnog rasporeda koji im slijedi.

"Nije fit. Imao je problema prošle sezone, ali mogao je igrati i igrao je jako dobro. Onda je došlo Svjetsko prvenstvo i tri zahtjevne utakmice po 120 minuta. Tu mu se stanje prilično pogoršalo, ali siguran sam da će se smiriti za dva-tri tjedna. U međuvremenu će trenirati, ali ne punom snagom. Ozbiljno je, ali ne toliko ozbiljno da bismo se plašili kako je izgubljen za ovu sezonu.", izjavio je strateg Redsa.

Nakon reprezentativne stanke Liverpool će odigrati sedam zahtjevnih utakmica u samo 22 dana.

Linker
18. travanj 2024 04:03