Ferland Mendy
 REUTERS/Emmanuel Foudrot / REUTERS
NIJE PAZIO

IZBORNIK FRANCUSKE SLUČAJNO OTKRIO NOVO POJAČANJE REALA 'Puno je napredovao! Prije godinu dana igrao je u drugoj ligi, a sada stiže na Bernabeu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. lipanj 2019. 21:46

Francuska je u subotu doživjela neočekivani poraz od Turske (2:0) u kvalifikacijam za Euro, ali već u utorak će imati priliku vratiti se na pobjedničke staze kada ih očekuje utakmica protiv slabašne Andore.

Jedan od onih koji su nastupili u susretu protiv Turske bio je i sjajni lijevi bek Lyona Ferland Mendy koji se u posljednje vrijeme sve više povezuje s dolaskom u Real Madrid.

U pojedinim medijima pojavile su se informacije kako je transfer već gotova stvar i da će mladi Francuz u idućih 48 sati biti predstavljen na Santiago Bernabeu, dok s druge strane iz Lyona tvrde kako još nema nikakvog dogovora.

Ipak, da bi lijevi bek uskoro trebao postati novi 'kralj' na jedan je način potvrdio i izbornik Francuske Didier Deschamps.

- Ferland je spektakularno napredovao, prije dvije godine je bio u Ligue 2, a sada ide u Real Madrid. Dobar je s obje noge, a kada bi god igrao za reprezentaciju bio je odličan.

Ovaj 21-godišnji Francuz navodno bi trebao potpisati ugovor do 2025. godine, a očekuje se da će visina odštete iznositi oko 50 milijuna eura.

Linker
02. svibanj 2024 20:48