Aliou Cisse
 REUTERS/Antonio Bronic / REUTERS
RIJEČ IZBORNIKA

IZBORNIK SENEGALA NAKON PORAZA U GRADSKOM VRTU 'Teško se ne naljutiti kada vidiš ovakvo suđenje. Sudac nije imao baš uravnotežen kriterij'

Piše: damir begovićObjavljeno: 09. lipanj 2018. 00:36

Senegalski izbornik Aliou Cisse nakon rezultatskog preokreta na travnjaku Gradskog vrta i prvog pripremnog poraza svoje momčadi ipak nije bio nezadovoljan.

- Sve je bilo dobro osim rezultata. Igrali smo bolje nego u prethodnoj utakmici, protiv Luksemburga (0:0), osobito u prvom poluvremenu, u kojem smo mogli i trebali voditi čak možda i s dva pogotka razlike. Imali smo svoje šanse, nismo ih iskoristili, Hrvatska svoje jest i to je suština cijele priče. Naše pripreme još uvijek traju, imamo još jednu utakmicu, protiv Južne Koreje, a ono što je sigurno jest da ćemo u sljedećim danima smanjiti opterećenje na treninzima jer je evidentno da nam je potkraj utakmice protiv Hrvatske ponestalo svježine - rekao je Cisse, koji je u drugom poluvremenu nerijetko iskakao iz kolosijeka ulazeći i u verbalne sukobe s četvrtim sucem Pejinom, koji mu je u jednom trenutku čak zaprijetio udaljavanjem s klupe.

- Teško se ne naljutiti kada vidiš ovakvo suđenje. U nekoliko situacija sudac je pogriješio, nije imao uravnotežen kriterij, ali nije sudac kriv zbog našeg poraza - naglasio je Cisse, čija će reprezentacija svoj mundijalski put u skupini H započeti 19. lipnja moskovskim ogledom protiv Poljske.

Linker
27. travanj 2024 22:24