Boris Kovacev / CROPIX
PIŠE KICKER

IZNENAĐENJE U 'SLUČAJU OLMO', KARIJERU NASTAVLJA U BUNDESLIGI!? Njemački uglednik vidi ga kao zamjenu za prodanu zvijezdu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. lipanj 2019. 13:42

O budućnosti Danija Olma nagađa se već dulje vrijeme, a najbolji nogometaš Dinama nalazi se na meti mnogih europskih uglednika.

Iz Dinama su ranije potvrdili interes za španjolskog napadača, kao i da su na njihovu adresu stigle neke konkretne ponude, ali da nijedna dosad nije zadovoljila.

Ugledni njemački tjednik Kicker piše kako su interes za dovođenjem Olma pokazala dva njemačka uglednika, Bayer Leverkusen i Borussia Mönchengladbach. Kicker jasno navodi kako Olmova cijena iznosi oko 25 milijuna eura, a u Bayeru 21-godišnjeg Španjolca navodno vide kao zamjenu za Juliana Brandta koji je potpisao za Borussiju Dortmund.

Screenshot

Podsjećamo, još ranije su interes za dovođenjem Olma pokazali Milan, Valencia, kao i brojni španjolski i engleski klubovi.

Bayer je prošlu sezonu završio kao četvrtoplasirana momčad Bundeslige i tako izborio Ligu prvaka, dok je Borussia MÖnchengladbach završila peta i izborila nastup u Europskoj ligi.

Linker
21. svibanj 2024 21:40