Getty Images
OGLASIO SE I KLUB

IZNEVJERIO JE KLUB, OBITELJ, PRIJATELJE I CIJELU NACIJU! Zvijezda Manchester Cityja pred teškom kaznom zbog seks-partyja u izolaciji

Piše: HinaObjavljeno: 06. travanj 2020. 12:31

Engleski prvoligaš Manchester City kaznit će svog braniča Kylea Walkera nakon što je tabloid "Sun" objavio da je prekršio pravila karantene organizirajući zabavu u svom domu.

Prema pisanju "The Suna" 29-godišnji Walker, inače i reprezentativac, na zabavu organiziranu prošli tjedan u svom domu u Cheshireu je pozvao i dvije djevojke, prije nego je putem twittera poručio navijačima da slijede upute vlade o socijalnom distanciranju.

Walker se u ponedjeljak putem medija ispričao za svoje ponašanje, kazavši pritom kako je iznevjerio svoju obitej, prijatelje, klub, navijače i javnost.

"Manchester City je upoznat s pričom koja je objavljena u tabloidu i koja se odnosi na privatan život Kylea Walkera a vezano za kršenje karantene i pravila o socijalnom distanciranju koji su na snazi u Velikoj Britaniji", navodi se u priopćenju Cityja.

"Nogometaši su globalni uzori i cijelo naše osoblje i igrači podržavaju nevjerojatne napore Nacionalne zdravstvene službe i drugih ključnih službi u borbi protiv utjecaja virusa COVID-19. Kyleovo ponašanje izravno proturiječi tim naporima. Razočarani smo što smo morali čuti za to, uzeli smo u obzir Kyleovu ispriku i provest ćemo internu disciplinsku akciju u sljedećih nekoliko dana", zaključak je priopćenja Manchester Cityja.

Linker
15. travanj 2024 11:03