Dinamo skupna
 Damir Krajac/CROPIX / CROPIX
S KIME NA FENER?

IZOSTANAK KAPETANA BIT ĆE VELIKI HENDIKEP, A UPITAN JE NASTUP JOŠ JEDNOG VAŽNOG IGRAČA Evo u kojem sastavu bi Dinamo trebao otvoriti Europsku ligu

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. rujan 2018. 17:00

U kojem će sastavu Dinamo sutra istrčati protiv Fenera? Po svemu sudeći, na vratima će ipak biti Dominik Livaković. Desni bok, to znamo, pripada Stojanoviću, stoperski par činit će Dilaver, te Theophile-Catherine, dok će na lijevom zaigrati Mario Musa.

Modri će zaigrati u formaciji 4-2-3-1, tako da će par defenzivnih veznih biti Šunjić i Gojak. Bio bi tu, naravno, Arijan Ademi, ali kapetan neće moći igrati zbog ozljede, što je, naravno, hendikep za momčad Nenada Bjelice.

Ispred mladog Dinamova dvojca u defenzivnoj veznoj liniji kako sada stvari stoje zaigrat će trojac Kadzior - Olmo - Hajrović. Nema Mislava Oršića?

Izgleda da će se Bjelica odlučiti za Poljaka jer je Oršić bio ozlijeđen, pa možda još ipak nije sto posto spreman za najveće napore koji Modre očekuju u tako zahtjevnoj utakmici s velikim turskim klubom. Kadzior se pak nametnuo, Poljak u posljednje vrijeme zaista igra odličan nogomet. Postao je vrlo važan dio Bjeličine momčadi.

U špici napada bit će Mario Gavranović, od njega se očekuje da barem jednom pogodi mrežu Fenera.

OSIGURAJTE PRIJENOSE DINAMA U EUROLIGI – KLIKNITE OVDJE

Linker
06. svibanj 2024 00:22