Profimedia, Reuters, AAIB / SWNS
NOVI DETALJI

IZVUČENO TIJELO IZ OLUPINE AVIONA KOJIM SU SE VOZILI ARGENTINSKI NOGOMETAŠ I PILOT Operacija izvlačenja zbog katastrofalnog vremena trajala je danima

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 07. veljača 2019. 09:07

U olupini zrakoplova kojim je prije dva tjedna letio argentinski nogometaš Emiliano Sala pronađeno je ljudsko tijelo. Operacija izvlačenja trajala je nekoliko dana, ali još uvijek nije poznato radi li se o tijelu argentinskog nogometaša ili pilota Davida Ibbotsona.

Zrakoplov je nestao s radara na letu iz Nantesa u Cardiff u prošli ponedjeljak navečer. Sala je potpisao ugovor za Cardiff City vrijedan 17 milijuna eura te je otišao u Nantes pozdraviti se sa suigračima s kojima je dijelio svlačionicu tri i pol godine. Po povratku u Cardiff zrakoplov je nestao s radara i od tada mu nema traga.

Soccer Football - Ligue 1 - FC Nantes v AS Saint-Etienne - The Stade de la Beaujoire - Louis Fonteneau, Nantes, France - January 30, 2019  FC Nantes manager Vahid Halilhodzic after the match with tributes to Emiliano Sala              REUTERS/Stephane Mahe - RC12B5F2B280
REUTERS/Stephane Mahe

Istražitelji su u srijedu izjavili kako će avion biti izvučen na površinu u nadolazećim danima, te da još uvijek ne znaju gdje se nalazi drugo tijelo i da postoji mogućnost da je i ono u olupini.

Screenshot: FC Nantes

Engleski Mirror objavio je da su tijelo uspjeli izvuči iz olupine, te da se ono trenutno nalazi na brodu u blizini mjesta pada aviona, ali još uvijek nije stigla objava o kome se točno radi. Navodno su i članovi obje obitelji spremne na identifikaciju ukoliko to bude potrebno i s nestrpljenjem očekuju nove informacije.

Linker
17. svibanj 2024 11:58