Željko Šop/CROPIX
ANAS U DINAMU?

Jamal: Borim se za interese svoga sina, sukob Mamića i mene stvar je prošlosti

Dinamu su ovakve čudne kombinacije pod normalno, ali na Kantridi nisu tako mrtvi-hladni: 'Cilj je da se podigne cijena i uzme Rijeci par stotina tisuća eura više'
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 19. prosinac 2012. 22:34

Anas Sharbini u Maksimiru - treći pokušaj. I treća patka, čini se. Jer Dinamo je svaki put gurnut u utrku za tog nikad dorečenog nogometnog dragulja. Dinamu su ovakve kombinacije pod normalno, ali na Kantridi nisu tako mrtvi-hladni. I cijelu stvar smatraju očitim pokušajem da im se izbije još love iz džepa. - Nažalost, netko zlonamjeran pušta takve glasine s ciljem da se podigne cijena i uzme Rijeci par stotina tisuća eura više - tvrdi naš izvor. Neće precizirati kome je to u interesu, ali jasno je da u Maksimiru objektivnog razloga za Sharbinijem nemaju. Pored Matea Kovačića i Sammira, pa na koncu i Alena Halilovića koji će dobivati sve veću minutažu, za Sharbinija jednostavno - nema mjesta.

- Sve što znam o tome, pročitao sam u novinama - tvrdi Jamal Sharbini, glava nogometne obitelji s Grobnika. S Anasom tvrdi da se nije čuo na tu temu, ali da ne bi imao ništa protiv da se sjedne i razgovara.

- Anas ima važeći ugovor u Al Ittihadu i tek ako ga raskine možemo razgovarati o opcijama koje se nude - nije otklonio tu mogućnost tata Sharbini, koji je bio glavni protagonist nekoliko pokušaja Zdravka Mamića da dovede Anasa Sharbinija u Dinamo. Posljednji put ga je od modrog dresa dijelilo tek nekoliko sati. Završna runda pregovora u Sheratonu 2009. godine naprasno je prekinuta nakon što je Jamal Sharbini odlučio dodati još neke stavke u ugovor.

- Po četvrti put me Jamal prevario. Tražio je dio za sebe u transferu - kazao nam je tada Zdravko Mamić, sjeo u automobil i napustio Sheraton. Toliko je bio ogorčen da je zaboravio kako je autom odvezao i torbu Sanjina Ugarkovića, tadašnjeg Sharbinijevog menadžera koji je kasnije na Tuškancu pokušavao spasiti situaciju, ali bezuspješno. Par sati potom, u Sheraton je ušetao Joško Svaguša i dogovorio transfer u Hajduk.

- To što smo imali Zdravko Mamić i ja stvar je prošlosti. Borim se za interese svoga sina - miroljubiv je Jamal koji je očito namirisao lovu pa se ponadao, ali čini se kako je riječ o klasičnoj “patki”, iliti priči za jedan dan... Ipak je sezona kiselih krastavaca!

Linker
17. svibanj 2024 10:35