Jakov Prkić / Cropix
NA KANTRIDI ČEKAJU

Jamal Sharbini otputovao u S. Arabiju kako bi ubrzao operaciju 'Anas u Rijeci'

Zimski prijelazni rok poslužit će nam kao nadogradnja na postojeći igrački kadar. Orijentirat ćemo se na kvalitetu - poručio je sportski direktor Srećko Juričić
Piše: Ivica DevčićObjavljeno: 27. prosinac 2012. 09:40

Prije šest mjeseci postavljeni su temelji, pod stijenama se počela graditi "nova Rijeka"...

- Zimski prijelazni rok poslužit će nam kao nadogradnja na postojeći igrački kadar. Orijentirat ćemo se na kvalitetu - istekom polusezone poručio je sportski direktor Srećko Juričić.

Bijeli su prije nekoliko dana napravili novi korak naprijed u slaganju igračkog mozaika. Blagdanski šoping nije niti počeo, a jedno ime s njihovog popisa novogodišnjih želja već je na Kantridi. Riječ je, naravno, o potpisanom Mehmedu Alispahiću, polivalentnom veznjaku, koji bi trebao predstavljati značajno pojačanje u srcu Scorijine momčadi.

- Doveli smo kompletnog veznjaka - kazao je Juričić.

No, u riječkoj košarici ima mjesta za još jednog igrača sredine terena - Anasa Sharbinija. Iako opipljivih novosti nema, njegov povratak i dalje je aktualan. Svoj odlazak u Saudijsku Arabiju, u namjeri da ubrza proces raskida ugovora s Al Ittihadom, najavio je i otac Jamal...

- Vjerujem da nećemo dugo čekati na konkretniju vijest vezanu za Anasa. Dok se to ne dogodi, moramo biti strpljivi - rekao je Juričić.

Linker
17. svibanj 2024 09:57