Ante Čizmić / Cropix
MORAJU PRODAVATI

Je li netko nasamario Hajduk - Lyon je u velikom minusu i nema novaca za Vukušića!

Prije mjesec dana neki francuski portali su objavili da je navodno Lyon zainteresiran za mladog napadača Hajduka, ali ispalo je da je sve to na klimavim nogama
Piše: Dragan ZubovićObjavljeno: 06. srpanj 2011. 11:16

Posljednjih dana hrvatski mediji vrte priču o Lyonovu zanimanju za transfer Ante Vukušića, a spominje se i svota od 6 milijuna eura odštete. Da previše ne lutamo, propitali smo se kod francuskih novinara koji prate Lyon. Uglavnom, lyonski dopisnici L'Equipea, France Footbala i regionalnog dnevnika Le Progres iz Lyona nisu objavili priču o Lyonovoj ponudi za mladog napadača Hajduka. Međutim, prije mjesec dana neki francuski portali su objavili da je navodno Lyon zainteresiran za Vukušića, ali ispalo je da je sve to na klimavim nogama.

- Nitko iz kluba nije potvrdio da je Lyon zainteresiran za Vukušića - kazao nam je novinar Antoine Osanna iz lyonskog dnevnika Le Progres, koji je sada na pripremama s igračima Lyona u austrijskom gradiću Zell Am See kod Salzburga i dodao zanimljivu priču.

- Lyon trenutačno nema novca za dovođenje novih igrača, jer ima veliki gubitak od oko 40 milijuna eura - zaključio je francuski kolega.

E sad, tko je čelne ljude Hajduka uvjerio da stiže iz Lyona ponuda za Vukušića? Pitanje je na koje nam u Francuskoj nitko nije znao dati odgovor.

Linker
23. rujan 2024 19:25