Foto: Damir Krajac / CROPIX / CROPIX
LEGENDA IZ GRČKE

JEDAN OD NAJVEĆIH KOJI SU IKAD NOSILI MODRI DRES OTKRIO PROBLEME DINAMA 'Slabosti će izaći na vidjelo! Nemojmo se lagati, moglo bi biti kobno!'

Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 03. kolovoz 2017. 18:32

U Ateni je, ali jedno je oko, barem, uvijek u Hrvatskoj. Bdije pozorno nad nogometnom stvarnošću. Velimir Zajec, Dinamova ikona, nazire svojevrsne probleme u Dinamovoj momčadi i igri, ali svejedno ih ne otvara uoči uzvrata s norveškim Oddom (četvrtak, 18.30 sati), protiv kojeg “modri” brane prednost od 2-1 s Maksimira.

- Promjena trenera, a zatim i ritam dvije utakmice tjedno nije optimalan da bi se donio konačni zaključak. A pogotovo ove prvenstvene utakmice oko europskih susreta koje oduzimaju pozornost - u startu će Zeko.

- Jest, gol Norvežana i taj rezultat vrlo je sklizak, međutim uvjeren sam da će Dinamo gore postići barem jedan pogodak i time susret lišiti neizvjesnosti. Individualna, ali i momčadska kvaliteta definitivno je na strani modre momčadi, u to nema dvojbe. U nastavku natjecanja, pak, očekujem stabilniji i automatiziraniji Dinamo, jer kada stigne neki ozbiljniji suparnik, onda bi slabosti ‘modrih’ mogle izaći na vidjelo. Ima vrlina, ali ima i poneka mana, nemojmo se lagati, jer to bi tek moglo biti kobno - otvoren je Velimir Zajec.

Zagreb, 100717.
Bivsi nogometas Velimir Zajec.
Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX
Srdjan Vrancic / CROPIX

Veliki tjedan HR nogometa vidi, međutim, kao veliku priliku za prasak veselja. Jer, veli Velimir Zajec, ovo je jedna od najboljih prilika ikad.

- Rijeka ima sjajan rezultat te prednost Rujevice i Armade, kao i Kekovu sustavnost, temeljitost i pragmatičnost smatram ključnom snagom koja bi trebala biti dovoljna. Osijek je na pragu vrlo realne senzacije, a Hajduk mi se doima kao momčad koja zna kako doći do željenog cilja. Dakle, duboko sam uvjeren da je vrijeme za veliko slavlje HNL-a - zaključio je Zeko Zajec uz poruku svim uključenima: “Momci, vi to možete. Sretno!”

Linker
02. svibanj 2024 12:03