Rooney
 REUTERS/Phil Noble / REUTERS
PRONAŠAO SEBE

JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDA SVJETSKOG NOGOMETA PRIZNALA TEŠKU POGREŠKU 'Nisam trebao voziti pijan, ali to mi je ujedno i pomoglo'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. prosinac 2017. 09:05

Wayne Rooney priznao je da je napravio glupu pogrešku kad je vozio u pijanom stanju, ali rekao je da je sada pronašao sebe, odnosno da uživa u radu u zajednici.

Naime, bivši kapetan Engleske priznao je krivnju na sudu za taj dogođaj koji se zbio u listopadu. Dobio je dvogodišnju zabranu vožnje te 120 sati dobrotvornog rada. Dok žali za svojim pogreškama u prošlosti, ovaj rad za zajednicu, kako kaže, pomogao mu je da promijeni neke poglede na život.

- Pogriješio sam, odmah sam znao da jesam, ali moram krenuti dalje. Nije lijepo to što se dogodilo, posebice jer imam djecu i želim ih odgojiti na pravi način. Želim im biti primjer, a znam da u ovom slučaju to nisam bio - rekao je Rooney, koji svoju “kaznu” odrađuje u vrtnom centru u Macclesfieldu.

- Radim s odraslim osobama koji imaju poteškoće, sav sam se dao u to, posebice jer je sada Božićno razdobolje, uživam u tome, uživam pomogati osobama kojima je pomoć potrebna - istaknuo je Evertonov član.

Linker
01. svibanj 2024 18:19