Alexandra Beier/Bongarts/Getty Images
OSTAJE ILI ODLAZI?

JEDNA OD NAJVEĆIH ZVIJEZDI BAYERNA ZATRAŽILA HITAN SASTANAK S ČELNICIMA KLUBA Jednostavno više ne može čekati: Traži odgovor na ključno pitanje!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. listopad 2018. 14:28

Kolumbijski veznjak James Rodriguez prošloga je ljeta stigao u redove Bayerna na dvogodišnju posudbu iz Reala u kojem tadašnji trener Zinedine Zidane i nije pretjerano na njega računao. Spomenuti je odmah zatražio posudbu, a najveći su interes pokazali upravo Bavarci koji su uglavnom zadovoljni njegovim predstavama, ali još uvijek nisu sigurni žele li otkupiti njegov ugovor po završetku sezone.

Idućeg ljeta imat će tu priliku, ali u tom će slučaju morati Madriđanima iskeširati 40 milijuna eura. Ako je za vjerovati njemačkim medijima, Jamesu želi što prije završiti taj posao te je navodno i zatražio hitan sastanak s čelnicima njemačkog velikana.

Kolumbijac želi znati kakvi su planovi Bayerna i uklapa li se on u iste. Dođe li do dogovora James bi trebao potpisati ugovor do 2022. godine. Također valja napomenuti kako su Bavarci za dvogodišnju posudbu Španjlcima već isplatiti oko 13 milijuna eura.

Linker
05. svibanj 2024 11:25