Screenshot
NOVI PRILOG VRUĆOJ TEMI

JEDNA REČENICA LUKE MODRIĆA IZMAMILA JE OSMIJEH NA NEYMAROVO LICE U Španjolskoj je to protumačeno kao najupečatljiviji trenutak između dva kapetana

Piše: Miho DobrašinObjavljeno: 05. lipanj 2018. 10:01

“Čekamo te, eh”, Modrićeva je rečenica Neymaru koja je protumačena u Madridu kao otvoreni poziv Real Madrida. Dvojica kapetana razmijenila su dresove u Liverpoolu nakon susreta Hrvatske i Brazila, no Španjolcima je najupečatljija ostala ta rečenica. Već se neko vrijeme nagađa da je najveća želja Florentina Pereza, predsjednika Real Madrida, upravo Neymar.

Brazilac se nasmijao nakon Modrićevih riječi, pokazuje video koji je objavljen u sportskim medijima u Španjolskoj. Luka Modrić, koji od 2012. nosi dres Kraljevskog kluba, smatran je jednim od najzaslužnijih za obranu naslova Lige prvaka pa njegove riječi imaju težinu. One su, pak, uslijedile nakon što su i neki drugi igrači izrazili sklonost dovođenju 26-godišnjeg napadača. Još u studenom 2017. kapetan Sergio Ramos mu je “otvorio vrata” svlačionice.

- Meni se sviđa imati najbolje, a Neymar to jest. Možda i on dolazak u Real Madrid vidi malo lakšim preko PSG-a, a ne izravno iz Barcelone. On je jedan od najboljih na svijetu, a u nogometu se nikada ne zna - rekao je tada Ramos gostujući na radijskoj postaji Cadena SER.

- Meni bi se, bez ikakve sumnje, svidjelo imati ga ovdje. On stvara razliku pa su mu, što se mene tiče, vrata otvorena - dodao je.

I Brazilčevi sunarodnjaci Casemiro i Marcelo blagonaklono gledaju na njegov dolazak.

Predsjednik PSG-a Al-Khelaifi tvrdi da će Neymar ostati jer ima ugovor do 2022. godine. - Njegov otac (i zastupnik) mi je rekao da je njegova budućnost u Parizu - rekao je prije dva tjedna dana Al-Khelaifi za novine L’Equipe.

Neymar se nakon pauze od 99 dana zbog ozljede vratio na travnjak u Liverpoolu gdje je zatresao mrežu Hrvatske za 1:0 te je pridonio konačnoj pobjedi od 2:0. Ranije je za PSG postigao 28 golova u 30 utakmica.

Francuzi su prije godinu dana bili platiti rekordna 222 milijuna eura Barceloni za njega, no ispali su u osmini finala Lige pravak baš od Real Madrida.

REUTERS/Juan Medina
REUTERS

Čeka se trener

Madridski klub je još uvijek bez trenera nakon što je Zinedine Zidane neočekivano dao otkaz. U napadu je Benzema imao slabu sezonu sa samo 12 golova u 47 utakmica dok je Bale nezadovoljan statusom, a Ronaldo ljut jer mu ne daju bolji ugovor. Posljednjih sezona s Bernabeua nisu otišli veliki novci budući da je Real s gotovo istom ekipom već treću godinu prvak Europe. Posljednji status dovedene zvijezde imao je ofenzivni vezni James Rodriguez, najbolji igrač SP-a 2014. Real Madrid ga je bio doveo odmah nakon tog prvenstva. Klupski čelnici će vjerojatno pričekati SP u Rusiji pa tek onda krenuti u ofenzivu na tržište.

Linker
17. lipanj 2024 10:46