Dele Alli
 RONNY HARTMANN
Stravičan događaj

Jednoj od najvećih nogometnih zvijezda prijetili nožem! Provalnici ukrali nakit i pobjegli

Engleski nogometni reprezentativac žrtva smišljenog napada zajedno s još četvero sudionika nesreće
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 13. svibanj 2020. 22:10

Zvijezda londonskog Tottenhama i engleski nogometni reprezentativac Dele Alli napadnut je u srijedu na svom imanju u Londonu od strane dvojice provalnika, objavio je britanski Daily Mail.

Lopovi su provalili u njegovu kuću ušavši na stražnji ulaz, a prilikom krađe skupocjenih satova i nakita Alli je čak i jednom udaren u područje glave, ali kako se navodi, nije zadobio teže ozljede.

image
Dele Alli
RONNY HARTMANN

U trenutku provale u kući je bilo pet ljudi, osim Allija bio je tu i njegov brat, njihove djevojke te još jedan dugogodišnji prijatelj. Nogometaš je, osim što je pretrpio jedan ubod nožem, jednom i udaren prije no što su provalnici pobjegli. Slučaj se dogodio u ranim jutarnjim satima srijede, no javnost je za sve doznala tek sada, dvadesetak sati kasnijje.

Budući da je Allijeva kuća u cjelosti pokrivena nadzornim kamerama, materijal je u tijeku dana već predan policiji na kriminalističku obradu.

- Dobili smo poziv oko 00.35 sati i dojavu da se radi o provali na imanje u Barnetu. Dva su muškarca ukrala nešto nakita i satove prije odlaska. Jedan je sudionik nesreće ranjen, ali nije mu trebala medicinska pomoć - stoji u objavi engleske policije.

Linker
24. travanj 2024 23:29