CROPIX
BOLNA ISTINA

JELA ISKRITIZIRAO HAJDUK I JAVNO REKAO 'ONO ŠTO SE NE GOVORI' Hajduk je dvaput pobijedio sudačkim previdima, a svi igrači su izgubili na vrijednosti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. studeni 2016. 13:28

Stručni komentator HTV-a Joško Jeličić poznat je kao oštar kritičar anomalija u hrvatskom nogometu, ne štedi nikoga, a to je pokazao i u posljednjem izdanju emisije 'Stadion' ovoga ponedjeljka.

Proslavljeni igrač Hajduka i Dinama nije birao riječi u analizi igre svog Hajduka koji je u subotu u 15. prvenstvenom kolu pao na Rujevici protiv Rijeke (2:1), ponovno demonstrirajući igru za zaborav.

"Hajdukovi igrači stoje preširoko, nisu uigrani od samog početka sezone. Trener Marijan Pušnik već pet mjeseci vodi ovu ekipu i to nikako ne izgleda dobro. Uzmimo samo situaciju kakva je bila prošle godine u ovo vrijeme kad je momčad vodio Damir Burić. Tada je bilo jasno koliko momčad prati i slijedi svog trenera, koji ima svoju prepoznatljivu uređenu igru, i on je na kraju krajeva svim igračima Hajduka podignuo vrijednost. Ove godine su svi igrači Hajduka, uz iznimku Futacsa, izgubili na vrijednosti", rekao je Jeličić bolnu istinu za Splićane, a onda javno rekao da je Hajduk u dvije utakmice ove sezone imao pomoć sudaca:

"Hajduk primjerice niti protiv Splita ni protiv Osijeka ničim nije zaslužio pobijediti. Dapače, pobijedili su sudačkim previdima. I to je pokazatelj da Hajduk nema nikakvu igru. Možemo reći da Hajduk ove sezone, za razliku od prošle, ima bitno jači napadački potencijal. Možemo pričati da u sredini nisu tako jaki kao prošle godine kad su tu bili Vlašić, Caktaš i Sušić, međutim ovaj Hajduk danas je neprepoznatljiv", rekao je Jela i osvrnuo se kratko na kvalitetu Dinama i cijele lige:

"I Dinamo je neprepoznatljivo loš u odnosu na prošlu sezonu kao i cijela liga. U tom smislu Hajduk je za mene veliko razočaranje".

Jeličić je posebno oštar bio prema treneru Marijanu Pušniku.

"Sada nakon Rijeke smo vidjeli kako on javno proziva svoje igrače što mu nije prvi put, i to nikako nije dobro. Ne vjerujem da ga igrači u svlačionici baš obožavaju. S druge strane vidimo Keka koji kaže da skida kapu svojim igračima, što također nije prvi put. Pušnik najčešće skida kapu navijačima".

Linker
27. travanj 2024 19:51