Ante Cizmic / CROPIX
PRIPREME ZA NOVU SEZONU

JOŠ DVA TALENTA U HAJDUKU Trener Pušnik testira bivše igrače Borussije Dortmund i Sturma

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 29. lipanj 2016. 10:22

Domagoj Drožđek (20), razvikani hrvatski talenat koji je iz Varaždina otišao u Borussiju iz Dortmunda, te Danijel Klarić (21), austrijski Hrvat iz Sturma iz Graza, potražili su svoju šansu među hajdukovcima na pripremama u Sloveniji, na Pohorju.

Regularno ih je zapisati, trenirali su s "bijelima" popodne, ostat će na probi. Nemojmo odmah suditi što će biti s njima i kakve su im šanse kod strogog trenera Marijana Pušnika.

Prava prinova na koju je Hajduk "topao" očekuje se tijekom jutra u srijedu.

Iz Turske stiže vijest da je Iasi odigrao protiv Osmanlispora 1:1 u novoj test-utakmici na pripremama u Turskoj, u planinskom mjestu Bolu. Za rumunjski Iasi, Hajdukova protivnika u europskim kvalifikacijama gol je postigao Dan Roman u 42. minuti, a poravnao je Osmanlispor autogolom Frasinescua u sudačkoj nadoknadi.

Za Iasi su igrali, upamtimo ta imena: Caparco - Voicu, Mihalache, Frasinescu, Sato - Mitić - Ciucur, Cretu, Tiganasu - Cristea, Roman (Još su igrali: Piccioni, Ciuca, Gheorge, Goge).

Iasi inače kod premjestiti, prepraviti 11.000 sjedalica, od danas počinju radovi na u Iasiju, ali jamče da će sve na vrijeme zgotoviti i da će Iasi Hajduka dočekati kod vlastite kuće i da neće morati ići u Botosani, da bude domaćin.

Linker
02. svibanj 2024 17:28