Ilustracija
 Foto: Ante Cizmic / CROPIX
JESTE LI SPREMNI!?

JOŠ MALO I KREĆE NOGOMETNA LUDNICA! Opskrbite se rekvizitima, pripremite glazbenu listu i navijanje s ekipom može započeti!

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 06. lipanj 2018. 12:26

Jeste li spremni? Još malo pa počinje Svjetsko nogometno prvenstvo, a ako niste imali sreće da otputujete u Rusiju, tko kaže da ne možete imati fantastičnu atmosferu i kod kuće?

Bez obzira hoćete li pratiti prvenstvo u svom domu ili kod frendova, na vrijeme se pripremite sa svim potrebnim kako ne bi bili u stisci s vremenom i kako bi imali fantastičan vlastiti navijački corner.

Nekako je sasvim logično da pratite reprezentaciju u dresu ili majici, a svakim Prvenstvom sve su popularnije i boje za lice kojima se mogu iscrtati šahovnica ili koje god navijačke motive poželite.

Za pivo koje će vam osvježiti grlo idealne su navijačke krigle i čaše, a kako bi u potpunosti doma napravili navijačku atmosferu – potrebno je malo buke.

Tu u akciju dolazi navijačka truba ili popularnije vuvuzela sveprisutna je još od 2010. godine kad se Svjetsko održalo u JAR-u, a ako ste ipak malo suptilnije raspoloženi, dovoljne su udaraljke koje se napuhnu baš poput luftića.

Ako svoju ljubav prema reprezentaciji želite pokazati i izvan svojeg privatnog prostora, onda vjerujemo kako nećete odoljeti navlakama za auto koje prekrivaju čitavu haubu, a zastavice i sjenilo za sunce koje će vam sačuvati volan od vrućeg sunca su i funkcionalne.

Ipak, svi ovi rekviziti nemaju smisla ukoliko svoj navijački corner ne opremite vrhunskim televizorom s fantastičnim zvukom, a najbolju ponudu pronađite u Mobilmedia ponudi.

A za sami kraj, donosimo vam vječne klasike uz koje ćete zasigurno u glas grleno zapjevati!

Nered feat. Zaprešić Boyz - Srce Vatreno

Connect & Zaprešić boys - Samo je jedno

Zaprešić Boys - Neopisivo

Baruni - Neka pati koga smeta

Slaven Bilić & Rawbau - Vatreno ludilo

Daleka Obala - Mojoj lijepoj zemlji Hrvatskoj

Morski Vukovi - Ja te volim Hrvatska

Thompson & prijatelji - Lijepa li si

Linker
18. rujan 2024 23:17