CROPIX
BIJELI DIM NA ČEKANJU

JOŠ NIJE NITI IZABRAN, A NOVOG PREDSJEDNIKA ČEKA PUNO PROBLEMA Sužava se popis kandidata za predsjednika Hajduka, samo petorica u završnom krugu

Piše: Slaven AlfirevićObjavljeno: 30. svibanj 2018. 10:42

Na izbor novog predsjednika Hajduka još ćemo pričekati neko vrijeme. Vrijeme curi, a novi predsjednik bi se morao uhvatiti ukoštac i s problemom Karla Letice, da li vrataru dati obilat ugovor kao da je stranac ili ga proda(va)ti na primjer u Belgiju, makar za dva-tri milijuna eura...

No, zasad je sve to na čekanju, nema ni službene objave koliki je konačan broj kandidata koji se prijavio, barata se brojkom od desetak, možda koja prijava bude više... Ovisi o konačnom izvješću head-hunting agencije. Iz Nadzornog odbora "bijelih" ne žele o tome pričati niti javno komunicirati, dovoljno je što su sebi zadali gabarite da bi se predsjednik trebao izabrati najkasnije do kraja lipnja, a još bolje oko 18. lipnja i te rokove, kako se kaže, poštuju.

Ono što je sigurno i u što nema dvojbe jest da će na završni krug za vlastitu prezentaciju pred članovima Nadzornog odbora biti pozvana četvorica-petorica kandidata. Ne više. Ali ni manje.

E sad, četvorica ili petorica, to je već teže pitanje, međutim krug se ne bi smio širiti. Oni bi se - prezentirajući sebe i svoj program – pred žirijem Nadzornog odbora trebali pojavljivati oko 10. lipnja.

To je detalj novog i preciznijeg u cijelom tom sporovoznom izboru nasljednika Ivana Kosa. Cijeli proces sigurno nije prštav kao prije dvije godine kad smo svjedočili pravoj promenadi kandidata pred poljudskim prostorijama.

Linker
04. svibanj 2024 11:37