Damir Krajač / CROPIX
'SRCE JE OBILJEŽJE OVE EKIPE'

JOŠKO JELIČIĆ OBJAVIO PRVIH 11 NOVE HRVATSKE REPREZENTACIJE KAKVU JOŠ NISTE VIDJELI Vili Beroš na mjestu Luke Modrića, Torcida i BBB u napadu...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 23. ožujak 2020. 16:14

Teška vremena pogodila su čitavi svijet i Hrvatsku, a pogotovo Zagreb koji se uz koronavirus suočio s više od 50 potresa u zadanja dva dana. Nakon što je Covid-19 'potjerao' društvo u domove iz istih ga je u rano nedjeljno jutro istjerao iznimno jak potres koji je iza sebe ostavio teške ožiljke u hrvatskoj metropoli.

U pomoć unesrećenima su bez imalo razmišljanja pritrčali svi koji su bili u mogučnosti, kao i BBB-i koji su čitav dan i noć radili na preseljenju Petrove bolnice. Nakon katastrofe podrške Zagreb stižu sa svih strana pa tako i iz Splita gdje su i Hajduk i Torcida stigle poruke.

Osim vojske, policije, civilne zaštite, navijača veliki obol u čitavoj tragediji koja je zadesila državu imali su i liječnici ministri Božinović i Beroš, ravnateljica Klinike za infektivne bolesti Alemka Markotić, ravnatelj Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Krunoslav Capak i brojni drugi. Svima njima posebno je oduševljen bio prosavljeni hrvatski nogometaš i TV komentator Joško Jeličić koji je u svom stilu kreirao idalnu momčad stvorenu od istinskih junaka današnjice.

- Pristup, disciplina, radna etika i uigranost, a posebno srce, obilježje je ove ekipe. Lako je navijati za vas. HVALA - stoji u komentaru pod sliku.

Linker
30. svibanj 2024 10:51