Ronald Goršić / Cropix
ŽDRIJEB U PODNE

Jurčić ne želi 'gatati': 'Uvijek kad sam se izjasnio koga bih htio, dobio sam najgoreg'

Dinamo će biti favorit protiv svakoga od spomenutih, jednostavno posebno lošeg ishoda ne može biti.
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. srpanj 2011. 11:13

U Nyonu je danas u podne ždrijeb trećeg pretkola Lige prvaka i sat vremena kasnije Europske lige. Riječ je o super bitnoj rundi. Otkako je promijenjen sustav natjecanja Dinamo je dvije godine zaredom upravo u toj fazi završavao put u elitnom rangu. Fatalni su bili Red Bull i Šerif.

Jučer je sužen broj mogućih protivnika na petoricu, to su pobjednik para bugarski Litex - Mogren iz Crne Gore, s tim da Bugari imaju prednost 2:1 s gostovanja, zatim Slovan ili Tobol iz Kazahstana, Slovaci drže 2:0 postignutih kod kuće, Maribor koji je stekao 2:0 doma s Dudelangeom, HJK Helsinki, budući da je vani svladao Bangor City 3:0, te Shamrock Rovers iz Irske ili Flora Tallin. Irci su kod kuće bili bolji 1:0. Tko god dođe, izvrstan je ždrijeb. Modrima se otvorilo...

- Ne želim ništa kazati, uvijek kad sam se izjasnio koga bih htio, dobio sam najgoreg mogućeg. Zato ću se suzdržati od komentara - rekao je trener Kruno Jurčić.

Opet, Dinamo će biti favorit protiv svakoga od spomenutih, jednostavno posebno lošeg ishoda ne može biti.

Osim toga, Jurčić je naglasio:

- Nema nikakve euforije. Treba je stišati. Ovo je bilo dobro, ali pravi posao tek je pred nama.

Posebno se raspričao o jednoj akciji koju su Azeri 'prodali' Modrima.

- Gledali smo tu njihovu akciju na You Tubeu. Kod izvođenja kornera, loptu koja dolazi iz kuta prvo preskače jedan igrač, onda drugi, a treći puca po golu. Upravo sam na to upozoravao svoje igrače, a onda nam se dogodi da nam 'prodaju' baš tu foru. Bilo je to kod 2:0, da su zabili za 2:1, eto nezgodnije situacije za uzvrat.

Linker
24. rujan 2024 07:29