ZADNJA IPAK TRENEROVA

Jurčić odbio Mamićevo pojačanje 'koje će uzdrmati Hrvatsku': 'Ne treba mi Bahia!'

Jurčić je pogledao snimke igara brazilskog stopera i temeljem je toga odlučio da mu takav tip braniča ne odgovara! Tada je Andre Bahia odlučio potpisati za turski Samsunspor
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 12. srpanj 2011. 11:20

Prije desetak dana izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić, u punom naletu kreativnosti, investiranja i, za sada, uspješnosti u pripremi sezone, obavijestio je javnost da priprema transfer koji će uzdrmati Hrvatsku. Utihnulo je to proročanstvo a da se dosad nije znalo o kojem je to igraču riječ. Mala potraga za informacijama dala je ploda. Dinamo je pregovarao sa 27-godišnjim brazilskim stoperom Andreom Luisom Bahijom, koji je proteklih sedam sezona nastupao za nizozemski Feyenoord!

No, tada se dogodilo nešto što baca novo svjetlo, pozitivno, u odnosima Zdravko Mamić - trener, u ovom slučaju Krunoslav Jurčić. Naime, Jurčić je pogledao snimke igara brazilskog stopera i temeljem je toga odlučio da mu takav tip braniča ne odgovara! Tada je Andre Bahia, koji je čekao do posljednjeg trenutka stav Dinama, odlučio potpisati za turski Samsunspor.

Linker
23. rujan 2024 00:32