Damir Krajac / CROPIX
'LIGA PRVAKA JE SAN'

Jurčić se ne boji HJK-a: 'U Bakuu smo odigrali odlično. U Finskoj ništa neću mijenjati'

To je moj san, naš san. Igrači me prate, svi znamo kakvu priliku imamo. Optimist sam od prvoga dana, jer vjerujem u svoju momčad, u svoje igrače, kaže Jurčić
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. srpanj 2011. 00:03

Kruno Jurčić nije previše spavao, zrakoplov iz Bakua stigao je kasno u noći, a vremena za pripreme nema puno. Pred vratima je Inter ali, naravno, mislima su svi već u Helsinkiju.

- Čuo sam se s Krznarom, rekao mi je nešto o HJK-u. Iako, nije suparnik bio pravi, pitanje je li to prava slika. No, nabavili smo DVD-e drugih utakmica, sve ćemo dobro proučiti - rekao je Jurčić, koji je ostao kod istog stajališta kao i nakon utakmice.

- Dojam se nije promijenio, mislim da smo odigrali odlično. I ne mogu sad reći koja je to razina forme, koliko smo od vrhunca. Mi otpočetka radimo, treniramo, dobro smo se pripremili, važno je da napredujemo i pratimo put koji smo si zadali.

Put je jasan, zove se Liga prvaka.

- To je moj san, naš san. Igrači me prate, svi znamo kakvu priliku imamo. Optimist sam od prvoga dana, jer vjerujem u svoju momčad, u svoje igrače, optimist sam, naravno, i sad poslije Bakua. Sve ide po planu.

Već sad Kruno Jurčić zna da se Helsinkiju neće prilagođavati, igrat će svoju igru.

- Bilo bi glupo sad mijenjati nešto što cijelo vrijeme uigravam. Mi imamo ovaj način igre i onaj drugi sustav 4-2-3-1, koji uvijek možemo igrati. Stvari koje su dobre i koje 'hodaju’ nemamo razloga mijenjati.

Linker
06. srpanj 2024 07:55