ATRAKTIVNA SKUPINA

Juričić o ždrijebu: 'Rijeka je autsajder, ali ćemo navijačima pružiti još jedan spektakl'

Piše: HinaObjavljeno: 30. kolovoz 2013. 17:59

Sportski direktor HNK Rijeke Srećko Juričić ocijenio je danas u izjavi za Hinu da je skupina Europske lige u kojoj je riječki klub svrstan s francuskim Lyonom, španjolskim Betisom i portugalskim Guimaraesom izuzetno jaka.

- Željeli bi proći u drugi krug natjecanja ali smo dovoljno objektivni i znamo da smo autsajderi u I skupini - rekao je Juričić i kao favorita izdvojio francuski Lyon podsjetivši na njihovu pobjede od 2:0 i 7:1 protiv zagrebačkog Dinama.

- Cilj nam je igrati dobre utakmice i time uzvratiti navijačima za fantastičnu podršku te prirediti još nekoliko spetakala na Kantridi - kazao je Juričić.

Na pitanje je li stadion Kantrida dobio licencu UEFA-e za odigravanje utakmica Europske lige Juričić je odgovorio da su obavljeni razgovori na tu temu te da postoji mogućnost da Rijeka bude domaćin europskim klubovima na svom stadionu.

Sinoćnja utakmica sa Stuttgartom i ulazak Rijeke u Europsku ligu i danas je jedna od glavnih tema razgovora u gradu u kojem je noćas, nako povratka iz Stuttgarta, nekoliko tisuća navijača uz pjesmu i bengalke dočekalo igrače i stručni stožer na Trgu 128. brigade HV i Korzu.

Linker
24. rujan 2024 15:19