REUTERS
LJETNI MERCATO

JUVENTUS POČEO SLAGATI KOCKICE ZA IDUĆU SEZONU! UPRAVA TALIJANSKOG VELIKANA JASNA Ovo su dva nogometaša koje iduće sezone žele vidjeti u Torinu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 26. svibanj 2018. 23:51

Nakon što je Massimiliano Allegri produžio ugovor s Juventusom, sada je na rasporedu slaganje kockica za nadolazeću sezonu. Klub iz Torina ima velike ambicije, posebno kada je u pitanju Liga prvaka.

Prema pisanju talijanskih medija 'Stara dama' već ima plan za ljetni prijelazni rok, a na samom vrhu liste nalaze se dva imena. Prvi je Mateo Darmian, inače nogometaš Manchester Uniteda koji se kod Mourinha i nije pretjerano naigrao, a osim njega u Torinu bi voljeli vidjeti Mattiu Perina, vratara Genoe.

Nakon što je veliki Gianluigi Buffon objavio kraj karijere, Juve treba zamjenu za Poljaka Wojciecha Szczesnya, dok bi Darmian zadovoljio na više pozicija u posljednjoj liniji. Ovu vijest potvrdio je i glavni direktor kluba Giusepe Marota.

- Pregovaramo oko Perina i Darmiana. Za Buffonovog nasljednika smo odredili Szczesnya i sretni smo izborom, ali ako znamo da igramo nekoliko natjecanja, potrebna su nam dva sjajna vratara. Nemamo što kriti, potražit ćemo vratara visokog kalibra. Perin je svakako takav. Darmian? On bi se mogao uklopiti. Također jer tip nogometaša kojeg tražimo.

Linker
14. svibanj 2024 00:49