StoryEditor
 Tullio M. Puglia / Getty Images
NIJE MU SJEO

KADA BI SE MANDŽUKIĆ DIGAO NA STOL U SVLAČIONICI SVI SU GA SLUŠALI Englezi otkrili kako bi odlazak Vatrenog mogao utjecati na odluku Portugalca

Autor: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 20. travanj 2020. 13:18

Mario Mandžukić bi se digao na stol u svlačionici i svi bi ga pozorno slušali. Karizmatični Hrvat imao je tron s kojeg je jasno i glasno držao predavanje momčadi Juventusa, a suigrači su ga slušali, piše Slobodna Dalamcija.

To se baš nije sviđalo Cristianu Ronaldu – naveo je engleski Daily Mail iz pera svoga dopisnika iz Italije, u priči o razlozima zbog kojih će Ronaldo i dalje ostati u Juventusu, premda se nagađalo da bi nakon dvije godine mogao i otići.

Italiji plaća manji porez

No, neće nikud, Ronaldo ima pet razloga zašto bi ostao, a jedan od tih je i što je Mandžukić otišao, kako tvrdi engleski izvor. Mandžukić je da podsjetimo zimus otišao u Katar.

NANJING, CHINA - JULY 24: Mario Mandzukic of Juventus reacts during the International Champions Cup match between Juventus and FC Internazionale at the Nanjing Olympic Center Stadium on July 24, 2019 in Nanjing, China. (Photo by Fred Lee/Getty Images)
Fred Lee / Getty Images
 

Daily Mail navodi:

- Cristiano Ronaldo ima sjajan odnos s gazdom Agnellijem, porezni sustav Italije mu odgovara što je bilo vrlo važno u dolasku iz Reala u Juventus. Hvata rekord Nizozemca Clarencea Seedorfa da osvoji Ligu prvaka s tri različita kluba, ugodan mu je život u opuštenom Torinu, a peti i vrlo važan taj što je došao do riječi u svlačionici.

- Gazde u momčadska četiri zida su bili i ostali Buffon i Bonucci, a jasan i glasan bio je i Mandžukić kojega su uvijek svi rado slušali. Sad je tu jedan manje, nema Mandžukića pa Ronaldo lakše dolazi do izražaja i sam postaje vođa momčadi – otkrili su Englezi.

Linker
28. svibanj 2020 01:55