Hanza Media, sn ilustracija
SPORT NA KVADRAT

KAKAV DAN ZA HRVATSKI SPORT! EVO KADA I GDJE MOŽETE PRATITI SVE UTAKMICE Bogati četvrtak otvara Osijek, a sve će na kraju začiniti vaterpolski klasik

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 27. srpanj 2017. 13:24

Bogati sportski četvrtak je pred nama, a ovdje možete saznati detaljan raspored svih događanja. Nakon što je Rijeka u srijedu u Salzburgu odradila prvu utakmicu 3. pretkola kvalifikacija za Ligu prvaka protiv Red Bulla (1:1), na redu su i ostali hrvatski predstavnici u Europi.

Večernji program otvara Osijek koji će odmjeriti snage protiv velikog PSV-a u Eindhovenu, a utakmica je na raposredu od 19.00 sati u izravnom prijenosu na HNTV-u.

Osijek
Vlado Kos / Hanza Media / Hanza Media

Nakon što su svladali bugarski Levski, hajdukovce očekuje novi i puno teži ispit protiv danskog Brondbya, a tu utakmicu možete pratiti u prijenosu na drugom programu HTV-a od 20.00 sati. S druge strane u svoju europsku avanturu kreće i Dinamo koji će na Maksimiru ugostiti norveški Odd.

Svi oni koji neće se neće zaputiti prema Maksimiru taj će dvoboj moći gledati na prvom programu s početkom u 20.45 sati.

Ovu bogatu sportsku večer zaključit će naši vaterpolisti koji će u polufinalu Svjetskog prvenstva u Budimpešti igrati vaterpolski klasik protiv trenutačno najjače reprezentacije svijeta Srbije. Ovaj spektakl i borbu za veliko finale moći ćete gledati na četvrtom programu HTV-a s početkom u 22.00 sati.

2016 Rio Olympics - Water Polo - Final - Men's Gold Medal Match Croatia v Serbia - Olympic Aquatics Stadium - Rio de Janeiro, Brazil - 20/08/2016.   Sandro Sukno (CRO) of Croatia reacts.  REUTERS/Damir Sagolj FOR EDITORIAL USE ONLY. NOT FOR SALE FOR MARKETING OR ADVERTISING CAMPAIGNS.
REUTERS/Damir Sagolj / REUTERS

Linker
02. svibanj 2024 21:40