Screenshot
BIJEG IZ KARANTENE

KAKAV LICEMJER! NOGOMETNA ZVIJEZDA U CENTRU SKANDALA Pozvao cijelu naciju da ostane kod kuće zbog korone, pa izašao u ludi provod, skrivio nesreću...

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. ožujak 2020. 15:24

Kapetan i zvijezda Aston Ville Jack Grealish se jučer u jutro našao u velikom skandalu kada je imao prometnu nesreću pri povratku s izlaska, iako je samo nekoliko sati prije javno pozivao građane Velike Britanije da ostanu doma zbog pandemije.

Grealish se oko osam u jutro sa svojim Range Roverom vrijednim 90.000 eura zabio u tri parkirana automobila, prenose tamošnji mediji, nakon čega se svađao s prolaznicima.

Engleski se veznjak tako od ranog jutra našao na meti medija i društvenih mreža, međutim nije prozivan za samu nesreću i nezrelost, već zbog licemjerja i nepoštivanja inicijative koju je zdravstveni sustav pokrenuo.

Inače, playmaker Aston Ville jedan je od najtraženijih nogometaša na Otoku, ali i u cijeloj Europi. 24-godišnja nadolazeća zvijezda na radaru je Manchester Uniteda i Liverpoola, pa nije ni čudo da je nakon lude noći i prometne nesreće postao meta razočaranih nogometnih fanova na Otoku. Prenosimo neke od šala na račun osramoćenog kapetana.

Linker
20. travanj 2024 02:14