Navijači Liverpool
 REUTERS/Peter Nicholls / REUTERS
BILO TE TEŠKO ZA GLEDATI

KAKO JE LEGENDA HAJDUKA VIDJELA VELIKO FINALE LIGE PRVAKA U KIJEVU 'Kad primiš onakva dva gola kao što ih je primio Karius onda se nemaš ćemu nadati'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 27. svibanj 2018. 14:28

Velika šteta za Liverpool, moram priznati da su moje simpatije bile na njihovoj strani, volim Kloppa i njegovu nogometnu filozofiju. No, kad primiš onakva dva gola kao što ih je primio Karius, i uz to ti Salah mora izaći nakon pola sata, onda se nemaš čemu nadati u finalu Lige prvaka, prokomentirao je sinoćnju utakmicu u Kijevu bivši igrač Hajduka Mario Carević.

Zaista je nevjerojatno kakve je golove primio Liverpool, uz dvije velike greške vratara Bale im je zabio golčinu 'škaricama'. Liverpool je u početku bio bolji, pritisnuli su Real, ali nakon nespretnog Ramosova starta i Salahove ozljede Madriđanima je svakako bilo lakše doći do gola 'redsa'.

Onda je i Marcelo bio u mogućnosti doći naprijed, tako je i asistirao za Baleov fenomenalan gol, a dok je Salah bio u igri prisiljavao ga je da stoji na svojoj polovici.

Liverpool se nakon prvoga gola brzo vratio, no drugi put više nisu mogli, jedino su kod stative Manea bili blizu novog izjednačenja. Rekao bih da 'redsi' ipak nemaju tu klasu kao što ima Real, pogotovo nakon što su ostali bez Salaha. Real je malo i dosadio svojom dominacijom u Ligi prvaka, ali mora im se priznati da su zasluženo došli do kraja, tu nema dileme.

OVDJE PROČITAJTE OPŠIRNIJE

Linker
28. travanj 2024 00:12