Getty Images
OSTVARENA DJEČAČKA ŽELJA

KAKO JE NAŠE GORE LIST DVA PUTA PROMAŠIO HAJDUK I NA KRAJU USPIO STIĆI NA POLJUD Prvi put je došao, raspakirao se, već bio u svlačionici...

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 28. lipanj 2019. 00:51

Stefan Simić (24) dolazi u Hajduk, stoper, iz trećeg pokušaja, treća sreća, češki internacionalac, ali i hrvatski državljanin, treba li reći naše gore list.

Njegovi su klubovi Slavija Prag, pa onda Genoa, gdje ga je zapazio i angažirao Milan. Prije tri godine dogovorena je posudba u Hajduk, Stefan je došao u Poljud, raspakirao se, a onda su ga zvali hitno natrag u Milan, njihov se tadašnji stoper Alex – ozlijedio. I Simić se vratio. Morao se vratiti. A već je bio u svlačionici "bijelih".

Onda je opet u zadnjem prijelaznom roku bio u kombinaciji, ništa, pa je doveden Oleksandr Svatok.

Njega je svojedobno htio Goran Vučević, sad ga vraća Saša Bjelanović.

Simiću je istekao ugovor s Milanom, raskinuo je kontrakt, nakon što je bio na posudbama u Frosinoneu, Crotoneu, belgijskom Mouscronu.

Dolazi u Split već danas, na liječničke preglede, kad sve završi Hajduk će ga objaviti i uputiti na Pohorje. Pisali smo o njemu kao sinu Rade, velikog navijača Hajduka iz Zagreba koji se odselio u Prag za poslom, tamo mu se rodio sin Stefan, počeo igrati nogomet, dospio u češke selekcije, pa u Italiju, a Hajduk je svo vrijeme bila i ostala – dječačka želja.

I eto ga, ako sad opet nešto ne iskrsne. Neće valjda. Treća sreća. Stefan Simić, stopersko pojačanje Hajduka.

Linker
03. svibanj 2024 11:20