screenshoot dailymotion
PREMIER LIGA

KAKVA BOMBA! SPEKTAKULARAN GOL ČOVJEKA ZA KOJEG JE VEĆINA ZABORAVILA DA UOPĆE IGRA U CHELSEAJU Evo i zašto je Real zapeo za prvu zvijezdu Liverpoola

Piše: HinaObjavljeno: 30. prosinac 2017. 19:18

U 21. kolu Premier lige Liverpool je subotu na svom Anfieldu nakon preokreta uspio svladati Leicester sa 2-1, a junak susreta bio je Egipćanin Mohamed Salah koji ove sezone igra u fantastičnoj formi.

Leicester je poveo već u 3. minuti pogotkom Jamieja Vardyja. Nakon toga igrači Liverpoola opsjedali su gol protivnika, a dominaciju domaćina naplatio je Mohamed Salah koji je dva puta zatresao mrežu nakon individualnih akcija u 52. i 76. minuti. Salah je najkorisniji igrač lige sa 17 golova i 5 asistencija.

Hrvatski stoper Dejan Lovren odigrao je cijeli susret za Liverpool.

Chelsea je dobio Stoke sa 5-0 i privremeno je zauzeo drugo mjesto, preskočivši Manchester United, koji večeras dočekuje Southampton. Najbolji igrač Chelseja Eden Hazard ostao je na klupi za pričuve, ali je zato briljirao Brazilac Willian koji je bio strijelac iz penala, a još dva puta je asistirao za pogotke.

Bournemouth je na svom stadionu dobio Everton sa 2-1, a oba gola za domaćine zabio je Ryan Fraser (33, 88). Sam Allardyce, koji je prije mjesec dana na trenerskoj klupi Evertona zamijenio Ronalda Koemana, i dalje ne vjeruje Nikoli Vlašiću, koji ni ovaj puta nije bio na popisu igrača za utakmicu.

Swansea je pobjegao sa posljednjeg mjesta nakon što je preokrenuo rezultat i dobio u gostima Watford sa 2-1. Watford je vodio od 11. minute pogotkom Carrilla, ali Swansea je u samoj završnici susreta napravio preokret i golovima Jordana Ayewa (86) i Luciana Narsingha (90) došao do pobjede.

------------------------------------------------------------------------------------

REZULTATI

Bournemouth 2 Ryan Fraser 33,88

Everton 1 Idrissa Gueye 57 - - -

- - -

Watford 1 Andre Carrillo 11

Swansea City 2 Jordan Ayew 86, Luciano Narsingh 90

- - -

Huddersfield Town 0

Burnley 0 - - -

- - -

Liverpool 2 Mohamed Salah 52,76

Leicester City 1 Jamie Vardy 3 - - -

- - -

Newcastle United 0

Brighton and Hove Albion 0 - - -

- - -

Chelsea 5 Rudiger 3, Drinkwater 9, Pedro 23, Willian 73pen, Zappacosta 88

------------------------------------------------------------------------------------

Rezultati by SofaScore

Linker
07. svibanj 2024 09:12