CROPIX
EUROPSKA LIGA

KAKVA PORUKA HAJDUKU AKO SE OSTVARI VJEROJATAN SCENARIJ Bivši kapetan Bijelih s dva gola najavio mogući povratak na Poljud ovoga ljeta

Piše: Dražen KuzmanićObjavljeno: 27. lipanj 2019. 21:01

Hajdukov mogući suparnik u 2. kolu kvalifikacija za Europsku ligu Teuta na pripremama u Bugarskoj dobila je makedonsku Akademiju Pandev sa čak 4:1.

U redovima razigrane albanske momčadi posebno raspoložen bio je nekadašnji hajdukovac i povremeni kapetan Bijelih Tomislav Bušić koji je dao dva pogotka, a još po jedan su dodali Kallaku i Beqaj.

Hajduk će, ukoliko prođe maltešku Gziru, u 2. kolu igrati protiv Teute ili protiv latvijskog Ventspilsa.

No, Bijeli prvo moraju odraditi posao u 1. pretkolu. Prvi protivnik Gzira United produžio je na još dvije godine ugovor sa senegalskim napadačem Amadouom Sambom, prvom zvijezdom kluba (27 golova u dvije sezone).

U talijanskim medijima plasirana je informacija kako Gzira United jako želi desnoga beka Antonija Stelitana koji trenutno igra u Mongoliji, u klubu Anduud City.

Taj talijanski "globetrotter" svojevremeno je osvojio titulu u Dominkanskoj Republici, a za njega se još zanimaju i klubovi iz Serie C. Eto još malo egzotike s Malte nakon što su prije nekoliko dana doveli veznjaka Elvisa Sakyija iz pete turske lige. Nije tajna da Gzira želi dolaskom trenera Giovannija Tedesca napasti titulu prvaka na Malti, a vidjet ćemo koja je to razina u dvobojima s Hajdukom.

Linker
03. svibanj 2024 11:24