REUTERS
PRENOSI SPORT

KATALONCI DONOSE EKSKLUZIVU: NEYMAR PONOVNO NA NOU CAMPU Brazilac se ispričao navijačima i dogovorio sve detalje! Uskoro potpisuje petogodišnji ugovor

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. lipanj 2019. 11:33

Brazilac Neymar je Barcelonu napustio 2017. kada je za rekordnih 222 milijuna odštete otišao u PSG. Do tog je trenutka za Barcu je odigrao 186 utakmica tijekom kojih je zabio 105 golova i upisao 76 asistencija.

Izgledalo je kako je odlazak u PSG bio dobar potez za Brazilca koji je pod svaku cijenu želio izaći iz sjene Lionela Messija i zajedno s Parižanima uzeti Ligu prvaka.

To se u konačnici nije dogodilo, a Neymara su u dvije godine provedene na Parku prinčeva pratile brojne ozljede i nezadovoljstvo je bilo sve veće.

Soccer Football - Champions League - Group Stage - Group C - Paris St Germain v Liverpool - Parc des Princes, Paris, France - November 28, 2018  Paris St Germain's Neymar celebrates their first goal   REUTERS/Benoit Tessier
REUTERS

Prije nekoliko tjedana pojavila se priča kako Neymar ozbiljno razmišlja o povratku na Nou Camp i navodno je pristao ispričati se navijačima Barcelone zbog svog ponašanja, ali i povući tužbu kluba obzirom da je tražio 26 milijuna eura za 'lojalnost' Barceloni koje je trebao dobiti prema novom ugovoru.

screenshot

Ako je za vjerovati katalonskom Sportu Barcelona i Neymar već su postigli dogovor u kojem bi se trebao vratiti na Nou Camp. Brazilac bi trebao potpisati ugovor na pet godina, ali bi u Barci trebao imati dvostruko manju plaću od one u PSG-u. Ipak, poručio je kako mu novac nije bitan već se jednostavno želi vratiti u klub u kojem je bio sretan.

Navodno je čitava priča već dogovorena, a jedino što je ostalo je da se dva kluba dogovore oko odštete za igrača.

Linker
12. svibanj 2024 06:54