REUTERS/Christian Hartmann / REUTERS
VELIKI TRANSFER NA POMOLU

KATALONCI ODAVNO PRONAŠLI ČOVJEKA KOJI ĆE ZAMIJENITI NEYMARA 'On želi otići i moramo se s tim pomiriti! Pa, tko ne bi otišao u Barcelonu'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. kolovoz 2017. 11:16

Nakon što je Neymar za vrtoglavih 222 milijuna eura Barcelonu zamijenio PSG-om, bilo je jasno kako će Katalonci odmah krenuti u lov za čovjekom koji će uletiti na njegovo mjesto.

Kao jedan od glavnih kandidata za to mjesto spominje se Liverpoolov Philippe Coutinho i to već neko vrijeme. Na listi kluba sa Nou Campa nalazi se nekoliko nogometaša, ali se najviše govori o tome da će Neymarovo mjesto zauzeti njegovov sunarodnjak.

Ipak, iako Brazilac ima veliku želju da ode prema Barceloni, problem mu stvaraju u Liverpoolu gdje ga se ne žele tako lako odreći obzirom kako je posljednjih sezona bio glavni motor ekipe Jurgena Kloppa.

Nekadašnji igrač Liverpoola i legenda kluba s Anfielda naglasila je za engleske medije kako Coutinho ima veliku želju otići u Barcelnu iako ga Redsi ne žele pustiti.

- Izgleda kako zasada ipak neće otići, ali vidim da on to želi i s tim se moramo pomiriti. Pa, tko ne bi otišao u Barcelonu? Ako ne već ovog, siguran sam da će od sljedećeg ljeta Coutinho nositi dres Barcelone. Nema ništa pogrešno u tome, to je jednostavno nogomet - rekao je Carragher.

Linker
05. svibanj 2024 10:15