REUTERS
MOGUĆ JE POVRATAK

KATALONSKI MEDIJI TVRDE: ZA IVANA RAKITIĆA NAKON BARCELONE POSTOJI SAMO JEDAN KLUB Hrvatski veznjak ipak se vraća na mjesto najveće sreće!?

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 19. ožujak 2020. 12:28

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić mogao bi, ako je vjerovati naslovnoj strani katalonskog dnevnika Sport postati nogometaš Seville. Doduše, to je i bio prije no što je 2014. došao u Barcelonu, a taj medij piše da je Sevilla jednostavno - njegova sudbina. Tekst je izašao dva dana nakon što se Raketa naviijačima kluba sa Sanchez Pizjuana javio putem Twittera i izvijestio ih o tome kako provodi dane u izolaciji zbog koronavirusa.

U razgovoru za Sportske novosti Rakitić je, dio svojim riječima, a dio i preko svog najboljeg prijatelja Marka Bralića rekao da će biti na raspolaganju Vatrenima za Euro koji bi se prema najnovijem terminu trebao održati od 11. lipnja do 11. srpnja sljedeće godine.

Više je upitno to gdje će nastaviti karijeru. Iako se otvoreno priča o prelasku kod Diega Simeonea u madridski Atletico, čini se da nije isključena niti opcija povratka u Sevillu, klub čiji ga navijači i dalje vole. Jasno je, odnosno sve jasnije da će nakon šest godina napustiti Barcelonu u kojoj je ove sezone igrao vrlo malo.

U Sevillu bi se mogao vratiti njen bivši kapetan, a što će biti, vidjet ćemo. Kako s Rakitićevom karijerom, tako i s čitavim nogometom koji je u vrijeme pandemije koronavirusa u drugom, trećem planu.

Linker
26. travanj 2024 19:10