HAJDUK IMA TRENERA

Kerum održao sastanak na Rivi: Vučević ostaje trener, Igor Tudor pomoćnik!

Razgovarao sam s čelnicima kluba i mogu vam reći da smo vrlo blizu dogovora, a Nadzorni odbor kluba dat će konačnu potvrdu - kratko je, ali znakovito kazao Vučević
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 21. prosinac 2010. 22:59

Riješena je prva velika enigma na Poljudu. Bijeli će danas (srijeda) na sastanku Nadzornog odbora dobiti potvrdu produžetka mandata Gorana Vučevića. U srijedu u 15 sati Nadzorni odbor Hajduka produžit će Vučeviću mandat na klupi Bijelih s potpisom dvoipolgodišnjeg ugovora.

- Razgovarao sam s čelnicima kluba i mogu vam reći da smo vrlo blizu dogovora, a Nadzorni odbor kluba dat će konačnu potvrdu - kratko je, ali vrlo znakovito kazao Vučević.

U ponedjeljak kasno navečer u kafiću Ars na splitskoj Rivi s Vučevićem su razgovarali gradonačelnik Željko Kerum i predsjednik Nadzornog odbora, inače Kerumov zet, Petroslav Sapunar. Dogovor je brzo ostvaren i sada samo preostaje da Nadzorni odbor pruži formalnu potvrdu Vučevićeva nastavka rada u Hajduku.

Vučević je Bijele preuzeo 31. listopada ove godine nakon što je Joško Španjić odradio samo jednu utakmicu u prijelaznom razdoblju nakon smjene Stanka Poklepovića. Od tada je Vučević upisao četiri pobjede i jedan poraz u HNL-u gdje je zadržao drugo mjesto na ljestvici sa pet bodova zaostatka u odnosu na Dinamo. U Europskoj ligi je potpisao tri poraza zauzevši posljednje mjesto u skupini G.

Službena potvrda doći će s imenovanjem Vučevića, ali glasne su najave kako se u Hajduk vraća Igor Tudor u ulozi trenera u Vučevićevom stožeru. Tudor je bio pomoćnik Reji, a s Vučevićem ga veže prijateljstvo i poslovni odnos (restoran Stellon). Uz Tudora najavljuje se i povratak kondicijskog trenera Bore Peyreka.

Linker
13. svibanj 2024 01:22