Vjekoslav Skledar
NIKO KRANJČAR ZA SN

'Kijev je ozbiljna opcija, Atletico (M) ne! Mnogi likovi mi tvrde da će mi naći veliki klub'

'Mnogo je raznih informacija, upita, mobitel mi se užari, ali izgleda da je moja sudbina što svaki put kad trebam rješavati određenu situaciju, stvari se oduže i zakompliciraju'
Piše: Robert MatteoniObjavljeno: 17. lipanj 2011. 15:12

Kad je prošle godine odličnim igrama i golovima pridonosio povijesnom uspjehu Tottenhama, plasmanu u Ligu prvaka, Niko Kranjčar nije ni zamišljao mogućnost da ovog ljeta bude u zrakopraznom prostoru karijere. Činjenica da je vezan ugovorom za Tottenham do 2015. ne igra (više) veliku ulogu.

- Željan sam igranja, to je ključno! - kazao nam je Kranjčar prije nekoliko dana. Na pitanja o novostima hrvatski reprezentativac obično se nasmije i odgovori sa “niš’ novog”, ovaj put je bio nešto manje opušten.

- Mnogo je raznih informacija, upita, mobitel mi se užari, ali izgleda da je moja sudbina što svaki put kad trebam rješavati određenu situaciju, stvari se oduže i zakompliciraju.

Fatalistički mu je stav razumljiv. Kranjčar, odavno predodređen za naslovne role u vrijeme sezone transfera, promjene klubova obavljao je u posljednji trenutak.

- Vidite da kod mene vrijedi ona “zašto jednostavno kad može komplicirano” - kazao nam je u četvrtak prijepodne.

Telefon mu je zazvonio nedaleko od Nice gdje je s obitelji na odmoru. Ovaj put nismo pitali što je novog jer smo u međuvremenu saznali konkretnog interesenta, pa smo postavili pitanje dokle je dogurao u pregovorima s kijevskim Dynamom?

- Ljudi iz kijevskog Dynama su se pokazali zainteresiranima te su odmah konkretizirali ponudu. Nismo se dogovorili, barem ne zasad.

Dynamo Kijev već u utorak započinje pripreme, imaju i kvalifikacije za Ligu prvaka, pretpostavljamo da trener Jurij Sjomin, koji vas je odredio kao idealno pojačanje za srednji red, želi što prije razriješiti igračke dvojbe?

- To ne ovisi o meni. O Atletico Madridu pak ne znam doista ništa. Javljaju se mnogi likovi s brojnim kombinacijama, sve će kažu riješiti za minutu samo da im dam punomoć, pa čak i najveće klubove, ha, ha... Klub koji te želi uvijek će se direktno javiti.

Linker
24. rujan 2024 04:22