Nikola Vilić/ CROPIX
'OVO NIJE SLUČAJNO...'

Klub smiruju strasti, navijači rigaju vatru: 'Ma kako to da uvijek ima prijenosa Dinama?'

'Nema zainteresiranih koji bi radili prijenos iz Rumunjske, pa ga mi nađemo preko satelita, nema sada ni iz Engleske! A za Dinamo ima makar igrali u Azerbajdžanu'
Piše: Mario VelićObjavljeno: 27. srpanj 2011. 12:46

Igrače Hajduka očekuje teško gostovanje u Stoke On Trentu. Nabrijana atmosfera, glasni navijači domaćeg Stokea koji su slični Torcidi, poznati po rivalitetu s čuvenim holiganima Millwalla. I sami su u prošlosti imali ružnih ispada, no puno se napravilo na “preodgoju”. Sada su glasni, no ne više i rabijantni.

Kako će to izgledati u zbilji navijači Hajduka neće vidjeti u prijenosu. Neće ga biti jer engleskim kućama nije zanimljiv Stoke te se nije našla niti jedna TV produkcija koja je spremna odraditi prijenos i proslijediti ga dalje. Tako HTV-u “pada u vodu” dogovor s agencijom Kentaro koja im je trebala isporučiti sliku jer je jednostavno - nema!

- Sigurni smo da je HTV učinio sve što je bilo u njihovoj moći i žao nam je što naši navijači neće moći popratiti Hajdukov prvi ovosezonski nastup u Europi - poručuju iz Hajduka.

Nemaju našoj TV kući što zamjeriti, problem je u njihovim engleskim kolegama. Jasno je to i navijačima, no ipak...

- Ma, kako to da uvijek ima prijenosa Dinama bez obzira gdje igrali!? Kad je Hajduk u pitanju nema zainteresiranih koji bi radili prijenos prošle godine iz Rumunjske, pa ga mi ipak nađemo preko satelita, nema sada ni iz Engleske! A za Dinamo ima makar igrali u Azerbajdžanu - u nevjerici će navijači. Bili su i znatno oštriji na raznim forumima, otrovne strelice odapinju na adresu naše nacionalne TV kuće.

Linker
24. rujan 2024 13:25