Koprivnica, 170611.ARHIVSKA FOTOGRAFIJA.Leon Benko napadac NK Slaven Belupo zbog prebrze kaznjen je na preksajnom sudu u Koprivnici.Na slici: Leon Benko napadac NK Slaven Belupo.Foto: Nikola Wolf / Podravski list / Cropix
 Nikola Wolf / Podravski list / C
RIJEKA POJAČANJA

Knežević i Benko sletjeli na Kantridu, Juričić blizu dogovora i s Bjelanovićem!

POTPISALI BENKO i KNEŽEVIĆ
Piše: Daniel VukušićObjavljeno: 12. lipanj 2012. 23:48

Među skupinom igrača koja je točno u 10 sati istrčala na pomoćni teren Kantride “prošvercalo” se dobro poznato lice - Dario Knežević (30). Samo nekoliko trenutaka ranije parafirana je trogodišnja suradnja Rijeke i braniča koji se nakon punih šest godina vratio na Kantridu. Iako su pregovori trajali danima, niti u jednom trenutku nisu ušli u slijepu ulicu te je Juričićevo “razgovaramo”, “blizu smo dogovora”... još u ponedjeljak navečer postalo:

- Sve je riješeno! Dario potpisuje u utorak.

Sportskom direktoru Bijelih pao je kamen sa srca. S dnevnog reda skinuo jednu od top-priča riječkog prijelaznog roka. Ulovio je pravog “kapitalca” s kojim riječki obrambeni bedem sada djeluje još čvršće.

- Nakon šest godina vratio sam se u klub u kojem sam stvorio nogometno ime. Potpis se malo odužio zbog nekih sitnica, ali drago mi je da je na kraju ovako ispalo. U našim razgovorima sve je od samog početka bilo korektno. Zadovoljan sam što sam se vratio doma - rekao je novi branič Bijelih, koji ima sve reference da možda postane i novim kapetanom Rijeke.

- O tome će odlučiti vodstvo i stručni stožer. Na meni je da pomognem momčadi. Zato sam tu.

Istome se nada još jedna prinova Leon Benko (28), koji je po riječima sportskog direktora Juričića “trenutno jedan od najboljih, ako ne i najbolji napadač u Hrvatskoj”. s njim su Riječani potpisali dvogodišnji ugovor.

Druženje s novinarima zaključio je sportski direktor. I to najavom onoga što bi se na Kantridi trebalo događati u danima koji slijede...

- Blizu smo dogovora sa Sašom Bjelanovićem. U tijeku su i razgovori s još nekoliko igrača, njih četiri-pet. O imenima ne bih govorio, ali zna se da su nam prije svega potrebni bokovi, a i još pokoje rješenje u veznoj liniji. Imena koja su nam se već priključila daju nam za pravo nadati se borbi za vrh.

Linker
29. travanj 2024 14:23