Frederic Scheidemann/Bongarts/Getty Images
JASNA PORUKA

KOD IVANA PERIŠIĆA NEMA NIKAKVE DVOJBE Ivica Olić Nijemcima nedvosmisleno otkrio gdje hrvatski reprezentativac želi nastaviti karijeru

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 29. travanj 2020. 21:45

Ivica Olić, bivši hrvatski nogometni reprezentativac i član stručnog stožera Zlatka Dalića, otklonio je svaku sumnju njemačkim medijima o željama Ivana Perišića vezanima za budućnost.

Prošlog ljeta Perišić je pojačao Bayern došavši na posudbu iz milanskog Intera još u eri Nike Kovača. Dogovorena je jednogodišnja posudba uz opciju trajnog otkupa za 20 milijuna eura odštete.

Sportske novosti ranije su pisale da bi Bayern volio otkupiti ugovor 31-godišnjeg Perišića, iako posljednji izvještaji iz talijanskih medija sugeriraju da bi ga Inter volio vratiti u svoje redove.

Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Foto: Boris Kovacev / CROPIX

"Ivan se osjeća dobro. Svaki dan radi sve više i želi se vratiti na travnjak do kraja sezone kako bi se testirao pod Hansijem Flickom. Ivan je jako sretan u Bayernu i nada se da će ostati u Münchenu i sljedeće sezone", rekao je Olić u razgovoru za tz.de.

U redovima Bayerna Perišić je dosad skupio 22 nastupa u svim natjecanjima. U točno 1200 minuta na travnjaku upisao je 5 golova i 8 asistencija.

Linker
25. travanj 2024 06:41