Manuel Pellegrini

 Joaquin Corchero/afp7/shuttersto/shutterstock Editorial/profimedia
PROBLEMI UOČI MAKSIMIRA

Betis doživio još jedan udarac, Pellegrini uzvratio novinarima: ‘Oni su igrali u Ligi prvaka‘

Španjolcima je otpao i argentinski stoper Pezzella, koji zbog žutog kartona ne može igrati u uzvratu
Piše: SNObjavljeno: 16. veljača 2024. 05:53

Trener Real Betisa Manuel Pellegrini govorio je na konferenciji za medije nakon 0:1 poraza od Dinama u prvoj utakmici playoffa Konferencijske lige.

Ocjena utakmice?

- Nismo očekivali da će biti lagana utakmica. Ušli smo jako okrnjeni, a oni su dobra momčad, dobro se brane s loptom, imaju jako dobru tehniku. Odigrali smo nažalost vrlo nekreativno utakmicu. Stigli su nam samo jednom na gol, imali su penal...

- Imali smo i mi par prilika, jednu Fekira, dvije-tri, ali smo bili vrlo nekreativni da narušimo momčad koja jako dobro igra s loptu jer su tehnički jako dobri.

Nedostatak intenziteta u napadu?

- Intenzitet se mora dati posjedovanjem lopte. Oni njome jako dobro barataju i vrlo im je teško to oduzeti. To je utakmica koja se događa i mi moramo ići tamo kako bismo pokušali nastaviti u ovo natjecanje, koje je dosta komplicirano zbog broja ozljeda koje imamo.

Betis je stigao kao favorit?

- Ne znam tko stavlja znak favorita. Ova momčad igra u Ligi prvaka, stigli smo s jako okrnjenim sastavom, pokušali smo pokazati svoje lice i mislim da smo napravili najviše što smo mogli, igra lošu utakmicu. Drugih dana si maštovitiji. Bilo nam je teško zaprijetiti im.

Akcija penala?

- Nisam ga vidio, ali nije bilo mnogo pritužbi. Bio je s podignutom rukom i on ju je pogodio. Utakmice se dobivaju golovima.

Bez stopera Pezzelle u Hrvatskoj?

- Igrali smo praktički cijelu sezonu s bekom kao stoperom, bit će to još jedna utakmica sa srednjim bekom. Pokušat ćemo igrati naš nogomet i proći u sljedeći krug, a ako ne, fokusirat ćemo se na prvenstvo.

Linker
04. svibanj 2024 08:15