Federico Coppitelli

 MARIN FRANOV Cropix
NOVI PORAZ OSJEČANA

Coppitelli se oglasio nakon ispadanja: ‘Imali smo lošu sreću, moram zahvaliti svojim igračima...‘

‘Zira je dobra momčad, nismo imali luksuz kao oni‘, rekao je talijanski strateg
Piše: Gradimir ĐukarićObjavljeno: 15. kolovoz 2024. 22:37

Baku je još jedna stanica koja će definitivno biti upisana na podužem nizu Osijekovih europskih frustracija.

- Imali smo lošu sreću. Imali smo kratak roster, nismo imali puno mogućnosti u izboru igrača, što nas je u konačnici skupo koštalo. A Zira je dobra momčad, u prošlom prvenstvenom kolu odmorili su šestoricu igrača koji su počeli ovu utakmicu, a mi taj luksuz nismo imali. Moram zahvaliti svojim igračima, došli smo u Baku s jednim braničem. Nejašmić, središnji vezni, odigrao je 120 minuta kao stoper - kazao je trener Bijelo-plavih Federico Coppitelli.

Riječi trenera Zire Rašada Sadigova, inače najveće zvijezde azerbajdžanske momčadi s obzirom na doček kakav je imao po izlasku na teren, nismo mogli razumjeti. Njegove izjave nakon utakmice nisu bile prevedene na engleski jezik. Nisu ni trebale, po izrazu lica bilo je jasno kako je uživao u trijumfu i prilici da svoju momčad odvede u Konferencijsku ligu.

Protiv Šerifa prije nekoliko tjedana je pao upravo na penalima. Ni protiv Osijeka njegova momčad nije blistala u izvođenju jedanaesteraca, ali na njegovu sreću ovaj puta je s druge strane stajala momčad koja je pucala - očajno.

Linker
19. rujan 2024 08:56