Radomir Đalović

 GORAN SEBELIC Cropix
ISPRIČAO SE ZA DEBAKL

Đalović kritizirao igrače: ‘Nekima glave nisu ovdje. Ovaj čovjek riskirao je transfer i karijeru‘

"Ne možeš igrati najvažniju utakmicu i gubiti u prvoj minuti. Možda nam nedostaje karakterniji igrač"
Piše: SNObjavljeno: 29. kolovoz 2024. 22:34

Radomir Đalović ispričao se navijačima Rijeke nakon blamaže u Ljubljani i povijesno rekordnog europskog poraza. Njegova je momčad s 0:5 protiv Olimpije ispala iz Konferencijske lige, a dodatno su je ocrnili ispadi navijača zbog kojih je utakmica bila prekinuta na pola sata.

- Noćna mora. Ispričavam se svima kojima Rijeka nešto znači. Izgledalo je kao da igramo s Real Madridom. Obrana koja u prvenstvu nije dobila, primila je gol u drugoj minuti. Nitko od igrača ne može vjerovati što im se dogodilo - rekao je Đalović.

Na pitanje što je rekao igračima na poluvremenu, Đalović je odgovorio:

- Rekao sam im da pokažu da su muškarci, da napravi faul! Nekima glave nisu tu. Franjo Ivanović je odigrao posljednju utakmicu, riskirao je transfer i karijeru. Želio je, ali u glavi nije bilo tu.

Trener Rijeke je nastavio s pogledom prema utakmici s Dinamom.

- Ako igrači sami ne mogu naći motiv i pokazati da je ovo bio košmar… Ne možeš igrati najvažniju utakmicu i gubiti u prvoj minuti. Možda nam nedostaje jedan karakterniji igrač, koji može sve držati na okupu. Od napadača sada imamo samo Andrića, kojem još treba vremena. To nije poraz sportske politike. Dogodio se Obregon, a nije se znalo da će Ivanović otići. Ali uvjeren sam da će klub naći drugog napadača.

Linker
05. rujan 2024 10:50