Radomir Đalović

 GORAN SEBELIC Cropix
REAKCIJE TRENERA

Đalović ukazao na problem Rijeke: ‘Mislim li na Franju Ivanovića? Ne samo na njega...‘

‘Žalimo za svojim prilikama, da odemo s prednošću u Ljubljanu, no vjerujem u moje momke‘
Piše: Siniša LončarObjavljeno: 22. kolovoz 2024. 23:07

Malo je nedostajalo za slavlje na Rujevici, no u konačnici Rijeka u Ljubljanu neće ni s jednim golom prednosti. Franjo Ivanović zabio je u 33. minuti, da bi Pedro Lucas izborio neriješen ishod preciznim udarcem s bijele točke u 76. Evo što su treneri rekli nakon prvog susreta play-offa kvalifikacija za Konferencijsku ligu.

Trener Olimpije, Victor Sanchez:

- Bila je ovo dobra, izjednačena utakmica. Obje momčadi su se borile sa svim raspoloživim snagama. Obje momčadi imale su svoje momente u susretu, no na kraju ovo je tek prva stepenica. Moramo to zaboraviti, imamo utakmicu protiv Maribora u ligi. Dobra igra, dobra naša predstava, zadovoljni smo rezultatom i igrom naših igrača, idemo dalje. Imali smo svojih teških trenutaka, no nismo se raspali, igrali smo svoju igru. Da bismo se natjecali na najvišoj razini, igrači su dali sve od sebe, imali su samopouzdanja i bili dominantni u nastavku susreta.

Trener Rijeke, Radomir Đalović:

- Mislim da je bila dobra utakmica, prava europska. Moji igrači su bili dobri, stvorili smo nekoliko prilika, zabili strašan pogodak. U nekim smo situacijama bili i sebični, trebali smo otići na 2:0 i zatvoriti utakmicu. Da li mislim na Ivanovića? Ne samo na njega, na još neke igrače, iako je Franjo u tome prednjačio. Franjo je izvrstan napadač, vidjeli ste kakav je gol zabio, no u nekim situacijama moramo biti manje sebični. Mladost naših igrača je bila na vidjelu, Europa ne prašta takve greške i na kraju je završilo 1:1. Žalimo za svojim prilikama, da odemo s prednošću u Ljubljanu, no vjerujem u moje momke, da imaju snage i da ćemo tamo odigrati učinkovitije te da ćemo proći u Konferencijsku ligu. Pad u nastavku susreta? Krenuli smo dobro u nastavak, no promjenama smo htjeli podići ritam, energiju. Imali smo mali pad, no da smo zabili šanse koje smo imali ne bi sada pričali o padu. Nema nikakve panike, moramo se smiriti i popričati, prvo se spremamo za Osijek u nedjelju, pa onda i za uzvrat u četvrtak.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
05. rujan 2024 11:10