ANTE CIZMIC Cropix
PRVE REAKCIJE

Dambrauskas čestitao boljemu i poručio: ‘Od predsjednika do čistačica, svi se moramo poboljšati! ‘

Trener Hajduka unatoč ispadanju iz europskog natjecanja imao je riječi pohvale za igrače
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 25. kolovoz 2022. 23:16

Bolji je bio Villarreal i u uzvratnoj utakmici Konferencijske lige na Poljudu. Dva su gola primili hajdukovci, strijelci su bili Pedraza i Chukwueze, ali nisu razočarali Bijeli, dapače - u pojedinim segmentima bili su i bolji, međutim Žuta je podmornica jednostavo kvalitetnija i bolja momčad.

Trener Valdas Dambrauskas pohvalio je svoje momke, a i splitsku publiku:

"Istina je, naši su navijači bili nevjerojatni. Cijelo vrijeme su bili uz nas, nisu prestajali ni kada smo gubili 0-2. Ali, nažalost nismo im uzvratili istom mjerom makar smo stvarno dali sve od sebe. Priča je jednostavna, Villarreal je bolji od nas. Mi moramo raditi dalje, priznajem da još uvijek nismo pravi, ali želja i mnogo toga su danas bili na visokoj razini“, rekao je Dambrauskas i pohvalio karakter koji su protiv jake španjolske momčadi pokazali njegovi igrači".

"Stvarno sam zadovoljan, a bit ću još sretniji ako ovakav mentalitet i želju zadržimo i dalje. Moramo ovakvi biti u svim utakmicama. I svi moramo gledati kako unaprijediti klub, kako biti bolji, od predsjednika do čistačica. Tužno je zbog kraja naše europske priče, ali mislim da smo pokazali kako možemo igrati i protiv najjačih".

Filip Krovinović također je naglasio kako su svi igrači dali svoj maksimum u ovih 90 minuta protiv Villarreala.

"Poginuli smo časno, stvarno smo dali sve što smo mogli. Moramo učiti na greškama, makar smo opet primili pogotke iz naših glupih propusta. Imali smo dovoljan broj prilika, ali nismo uspjeli zabiti. Moramo ići dalje i jednako kvalitetno i žestoko odigrati prvu sljedeću utakmicu u Osijeku".

Linker
23. travanj 2024 11:15