Ekong propušta okršaj na Maksimiru

 JAN HUEBNER/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA
NOVI UDARAC

Dinamu rastu šanse: Grci dolaze na Maksimir bez najboljeg igrača Afričkog kupa nacija

Razvan Lucescu neće moći računati na nekoliko važnih prvotimaca
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 06. ožujak 2024. 11:55

PAOK je nastavio pobjednički niz i na gostovanju kod Lamije te je zahvaljujući remiju gradskog rivala Arisa protiv AEK-a preuzeo vodeću poziciju na ljestvici grčkog prvenstva. Igrači solunskoga kluba dobili su u ponedjeljak slobodan dan, a od utorka su krenuli s pripremama za gostovanje kod Dinama u prvoj utakmici osmine finala Konferencijske lige.

Uoči utakmice u Zagrebu, trener PAOK-a, Razvan Lucescu, može računati samo na dvojicu srednjih braniča. Tako će protiv Dinama stoperski par biti Tomasz Kedziora i Konstantinos Koulierakis, budući da Ivan Näsberg nije prijavljen za Konferencijsku ligu, a Ekong, koji je proglašen najboljim igračem Afričkog kupa nacija, i Michailidis su već duže vrijeme ozlijeđeni i neće konkurirati ni za nastup na uzvratu u Solunu. Dodajmo da će tek nakon treninga u srijedu Lucescu odlučiti hoće li u Zagreb putovati iskusni tanzanijski napadač Ally Samatta (31), koji je na utakmici s Lamijom dobio udarac u leđa. A pričuvni vratar, Živko Živković, u utorak nije trenirao zbog viroze.

image

Ekong propušta okršaj na Maksimiru

HANS-JüRGEN SCHMIDT/IMAGO SPORTFOTODIENST/PROFIMEDIA

U srijedu će na službenoj konferenciji za novinare uoči utakmice pred sedmu silu izaći trener Razvan Lucescu i vratar Dominik Kotarski, koji je zbog dobrih igara u dresu PAOK-a dobio i reprezentativni poziv izbornika Zlatka Dalića.

Inače, u utorak popodne rasprodane su sve ulaznice za tribine zapad i sjever dolje za utakmicu Dinamo - PAOK. U srijedu će tako u online i fizičkoj prodaji biti još ulaznice za tribine zapad i sjever gore, te za tribinu jug. (gčm, pju)

Linker
17. svibanj 2024 22:45