Navijači Hajduka na stadionu

 ANTE CIZMIC Cropix
I KAD GUBE I KAD TUKU

Hajdukovce pred svlačionicom dočekalo iznenađenje: Livaja je hit, ali najveće zanimanje izazvao je drugi as

Dopratili su ga do zračne luke Manises u Valenciji gdje su se fotografirali sa svojim idolom
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 19. kolovoz 2022. 19:26

Neuobičajeni prizor dočekao je igrače Hajduka po izlasku iz svlačionice stadiona u Valenciji. Na ogradi su strpljivo čekali navijači iz Španjolske koji su tražili dresove hajdukovaca. Trojica su bila u fokusu, Awaziem, Livaja i Biuk.

- Marko, Marko - dovikivali su Španjolci koji su Livaji napisali i transparent sa željom da im pokloni dres.

Ali, Livaja je brzo ušao u autobus Bijelih. Više sreće imali su navijača Nigerijca Awaziema. I oni su se potrudili napisati transparent u kojem su jasno poručili "Awaziem is the best". Nije to prošlo bez odjeka, Nigerijac je spremno otišao do ograde i jednom od navijača uručio svoj dres s brojem 25. Nije isključeno da se poznaju od ranije, iz doba kada je Nigerijac nosio dres Leganesa u Primeri.

image

Marko Livaja

ANTE CIZMIC Cropix

Ipak, najveće zanimanje izazvali su navijači Stipe Biuka. Navijači iz Španjolske! Naime, dopratili su Biuka do zračne luke Manises u Valenciji gdje su se fotografirali sa svojim idolom. I nije to sve, jer dan prije utakmice dočekali su Biuka sa nizom njegovih fotografija pokazavši mu koliko ga cijene i prate.

image

Strijelac Stipe Biuk

ANTE CIZMIC Cropix

Zauzvrat je jedan od Španjolaca dobio i Biukov dres. Nije Stipe odolio da ga počasti kada je već potegao u Valenciju da mu pokaže koliko je uistinu velik pratitelj njegovog nogometnog razvoja. Rijetko Hajduk igra europske utakmice u Ligama petice, ali nisu njegovi igrači nepoznati navijačima širom Europe, pa čak i onima u najjačim ligama.

Linker
19. travanj 2024 03:18