Dinamo - Real Betis

 DAMIR KRAJAČ/Cropix
IZ ZAGREBA S GORČINOM

Igrači Betisa ‘pucaju po šavovima‘: ‘Jako smo frustrirani, nestali smo, sramotno je ovako ispasti‘

Strijelac pogotka za Andalužane otkrio je da se ozlijedio već u 20. minuti
Piše: Marko CrnjakObjavljeno: 22. veljača 2024. 23:41

Nogometaši Real Betisa napustili su Zagreb s gorčinom u ustima. Smatrali su se kandidatima za titulu Konferencijske lige, no put im je zaslugom Brune Petkovića u prvoj, a Takura Kaneka u drugoj utakmici, završio na prvoj stepenici europskog proljeća.

Cédric Bakambu, strijelac pogotka za vodstvo andaluškog sastava u u 38. minuti, bio je iznimno razočaran nakon susreta.

- Boli me list, ne znam što mi je, proučit ću sa stručnjacima, ali u 20. minuti došlo je do problema - započeo je Bakambu, koji je izdržao to poluvremena i zatim zatražio zamjenu.

- Rezultat je bio sramotan, trebamo nastaviti vjerovati u bolju budućnost. Glavu gore... Za vikend je nova utakmica, moramo nastaviti pobjeđivati. Kažem, sramotno je ovako napustiti Konferencijsku ligu, ali to je nogomet - rekao je 32-godišnji centarfor, prenosi Diario de Sevilla.

Znatno kritičniji bio je Aitor Rubial, asistent Betisova pogotka.

- Jako smo frustrirani zato što smo bili uzbuđeni kada smo izborili izjednačenje. Sve je počelo dobro, a onda smo nestali. Ako šutirate tako malo, ne možete pobijediti. Dvoboj je izgubljen u Sevilli, sada smo bili mnogo intenzivniji, ali nije bilo dovoljno. Eliminacija boli jer je Dinamo zapucao dvaput u dva susreta i zabio dva gola. Našim navijačima poručujem da podignu glave i zahvaljujem im na podršci. Jako mi je žao - kazao je Rubial.

Nije baš istina da je Dinamo zapucao dvaput u dvije utakmice, nego u 12 navrata, no dobro. Svi znamo onu o gubitnicima i ljutnji...

Linker
01. svibanj 2024 13:19