Ramon Planes

 Joaquin Corchero/zuma Press/profimedia
ŠPANJOLCI OPREZNI

Iz Betisa poručuju: ‘Bilo je i povoljnijih protivnika od Dinama, njihov stadion je kolijevka dobrog nogometa‘

‘Morat ćemo se pokazati u svom najboljem izdanju da bismo prošli u osminu finala‘
Piše: Goran Čičin-MašanskerObjavljeno: 18. prosinac 2023. 16:39

Nisu u Dinamu bili oduševljeni kad su im kuglice u ždrijebu šesnaestine finala Konferencijske lige dodijelile Real Betis.

Prva utakmica igrat će se 15. veljače 2024. u Sevilli, uzvrat je na rasporedu sedam dana kasnije u Zagrebu.

Stigle su i prve reakcije iz Španjolske, oglasio se sportski direktor Betisa Ramon Planes.

- Dinamo je zahtjevan protivnik, ali vrijedi ono što smo govorili i ranije tijekom ždrijeba za Europsku ligu, a to je da je igranje u Europi općenito zahtjevno – rekao je Planes u razgovoru za Movistar.

Španjolski prvoligaš jesenas je u skupini Europske lige bio treći, ispred njega su se plasirali Glasgow Rangers i Sparta Prag, dok je hrvatski prvak završio kao drugoplasirani u skupini Konferencijske lige, iza Viktorije Plzen.

- Veselimo se novom natjecanju. U Konferencijskoj ligi nastojat ćemo otići što dalje i pokušati je osvojiti – najavio je Betisov dužnosnik.

Iako je istaknuo visoke ambicije, iskazao je poštovanje prema suparniku iz Hrvatske.

- U skupini Europske lige bilo je teško i komplicirano, slično će biti i sad u Konferencijskoj ligi. U ždrijebu je bilo i povoljnijih protivnika, jer je Dinamo momčad koja će nastojati proći. Posebno će se truditi na svom stadionu, koji je kolijevka dobrih nogometaša i dobrog nogometa. Morat ćemo se pokazati u svom najboljem izdanju da bismo prošli u osminu finala - izjavio je Ramon Planes.

Linker
05. listopad 2024 05:22