Sergej Jakirović

 RONALD GORSIC Cropix
TRZAVICE S IGRAČIMA?

Jakirović potpuno utučen pred novinarima: ‘Ovo nema veze s vezom! Ako pričaš da te netko buši, onda izađi...‘

"Govorim apsolutno otvoreno, igrači se moraju dobro preispitati zaslužuju li biti u Dinamu"
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 05. listopad 2023. 21:35

Na press konferenciji nakon poraza Sergej Jakirović je iznenadio jednom svojom rečenicom, više nego njegovi igrači koji su bili očajni na stadionu Fadil Vokrri.

- Prespavat ću i donijeti odluku je li ovo moja posljednja utakmica za Dinamo! Ne znam da li je to bila moja zadnja utakmica za klub. Jer smatram da sam isto odgovoran. Dajem cijelog sebe otkako sam došao u Dinamo, dajem svima šanse, na njima je da je iskoriste. Ako cijelo vrijeme pričaš da te netko buši, da te netko ne voli, onda izađi na teren i pokaži zašto si tu. Govorim apsolutno otvoreno, ja sam takav, moraju se ovi igrači dobro preispitati da li zaslužuju biti u Dinamu. Lako je pričati jedno, a na terenu pružiti nješto drugo. Ovo nije blizu razine Dinama, ovo je za mene najteži poraz. Nema ovo veze s vezom, ovo u Prištini je za mene velika bruka! Pali smo bez ispaljenog metka za mene je to nezamislivo.

Znači li to da Jakirović odlazi iz Dinama, a praktički je tek došao? Zaista nismo shvatili tu rečenicu, zašto je sam sebe gurnuo niz maksimirske stepenice, zar zaista misli da više ne može kormilariti s ovom momčadi?

Tu prvu rečenicu je kazao kad smo ga pitali je li utakmica s Kosovarima možda bila zadnja na neke igrače Dinama koji su bili živa katastrofa.

- Čestitam Ballkaniju na apsolutno zasluženoj pobjedi, oni su radili sve ono što sam htio da radi moja momčad. Postali smo momčad u skladu s onim što imamo. Pokušali smo sa zamjenama, malo i s promjenom sustava kad smo gubili 0:1, međutim, primili smo drugi gol koji je tragikomičan. Ispričavam se svim navijačima Dinama, oni ovo sigurno ne zaslužuju. Kao i kompletnoj hrvatskoj javnosti koja podržava Dinamo. I ja snosim apsolutnu odgovornost za ovo. A igrači Dinama se moraju dobro zapitati u dubini svoje duše što oni rade, što daju, jer ovo ne zaslužuje klub poput Dinama - kazao je vidno utučeni Jakirović.

Linker
18. svibanj 2024 14:55